Σόφη Πασχάλη: Η ηλικία της, οι αισθητικές επεμβάσεις και το All Star Survivor
Showbiz

Σόφη Πασχάλη: Η ηλικία της, οι αισθητικές επεμβάσεις και το All Star Survivor

Ποιος είναι πρωινιάτικα: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σόφη Πασχάλη στην πρωινή εκπομπή του Open και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η γνωστή γυμνάστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πιθανότητα να πάρει μέρος στο Survivor All Star, στο πρόβλημα που «παντρεύτηκε» από τη συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και στην ηλικία της.

Ειδικότερα, η Σόφη Πασχάλη είπε: «Σε αυτή τη χρονική στιγμή δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση για το Survivor All Star. Το Survivor είναι κάτι το οποίο αγάπησα πάρα πολύ, αλλά όντως δεν θα μπορούσα να ξαναπάω. Ακόμα και σήμερα έχω παλινδρόμηση, δηλαδή δεν μπορώ να φάω συγκεκριμένα φαγητά. Αυτό μου έμεινε από το ριάλιτι και το... "παντρεύτηκα"».

«Κάνω γενικά αισθητικές παρεμβάσεις», παραδέχθηκε η γνωστή γυμνάστρια και συνέχισε: «Δεν είμαι καθόλου αρνητική σε τίποτα το οποίο δεν είναι extreme, είναι τόσο όσο και επιφέρει ένα ωραίο αποτέλεσμα. Την ηλικία μου τη λέω, είμαι 45 χρονών».

Για την πιθανότητα να ξαναπαντρευτεί, δήλωσε στο Open: «Γιατί όχι; Τώρα ξεκινάω να σκέφτομαι και το κομμάτι της οικογένειας. Μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουν».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved