Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα βαφτιστεί μετά τα 50 του και νονό τον Σταμάτη Γονίδη
Showbiz

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα βαφτιστεί μετά τα 50 του και νονό τον Σταμάτη Γονίδη

Super Κατερίνα: Συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παραχώρησε ο Χάρης Ακριτίδης και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα βαφτιστεί και μάλιστα θα έχει νονό τον Σταμάτη Γονίδη. Όπως είπε ο ίδιος, θα ήθελε η βάφτιση να γίνει στο Άγιο Όρος.

«Πήρα τη μισή ευχή, δεν μπήκα στην κολυμπήθρα και δεν βαφτίστηκα με νερό. Έγινε αεροβάπτισμα. Θρησκευτικά είμαι ημιτελής βαφτισμένος. Έχω αποφασίσει μετά τις γιορτές να κάνουμε ολόκληρο Μυστήριο.

Σκεφτόμαστε να γίνει και στο Άγιο Όρος. Δεν θέλω να υπογράψω κάτι, αλλά πιστεύω πως ο Σταμάτης Γονίδης θα είναι νονός», είπε αρχικά ο Χάρης Ακριτίδης και συνέχισε:

«Επτά χρόνια ήταν πληγές του Φαραώ. Ξεκίνησε το κακό που έχασα τον πατέρα μου. Μετά από αυτό ήταν κρίσεις πανικού και κόντεψα να φτάσω στο Δαφνί. Μετά μια εγχείρηση με την κόρη μου, επόμενο ένα ατύχημα με το γιο μου.

Ένα μικρόβιο, που λέγεται σταφυλόκοκκος, μπήκε στην καρδούλα του γιου μου, του έκαψε την κεντρική βαλβίδα της αορτής και το σώσαμε στο παρά πέντε. Τελευταίο ήταν το σπίτι, όπου έσκασε ένα πολύμπριζο, πήραν φωτιά οι κουρτίνες και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς το σπίτι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved