Μαρία Ηλιάκη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η συγκίνηση! «Επιστρέψαμε όλοι, είναι αλήθεια»
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η συγκίνηση! «Επιστρέψαμε όλοι, είναι αλήθεια»

Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και φέτος η Μαρία Ηλιάκη θα τα περάσει με την οικογένειά της στην Ελλάδα.

Πριν από μερικές ημέρες η παρουσιάστρια ανακοίνωσε την επιστροφή του συζύγου της από την Ελβετία, μόνιμα πια στην Ελλάδα και η χαρά της είναι μεγάλη.

Η Μαρία Ηλιάκη λοιπόν μετά την ανακοίνωση, θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgaram να πει ένα ειλικρινές «ευχαριστώ» για όλα τα μηνύματα που έχει λάβει τόσο για εκείνη όσο και για τον σύζυγό της και την επανένωση της οικογένειας.

Με συγκίνηση είπε στο βίντεο της:

«Ήθελα να σας πω ευχαριστώ γιατί πριν από κανά δυο εβδομάδες ήταν που σας ανακοίνωσα ότι ερχόμαστε όλοι μαζί οικογενειακώς στην Ελλάδα και οι τρεις πια. Είναι πάρα πολλές οι ευχές σας και πάρα πολύ αληθινές και πάρα πολύ ζεστές. Κάποια στιγμή πρέπει να σας μιλήσω για αυτή την μετακόμιση και για το πώς έγινε όλο αυτό όμως σας ευχαριστώ πάρα πολύ και για αυτά που εύχεστε για μένα και για τον Στέλιο για «καλή αρχή» και ναι, είναι αλήθεια, επιστρέψαμε όλοι. Πια δεν με βλέπετε εκεί, παρά μόνο για αναψυχή», είπε η Μαρία Ηλιάκη εμφανώς συγκινημένη για τη νέα και πολύ όμορφη κατάσταση στη ζωή της.

Δες το βίντεο

Ο Στέλιος Μανουσάκης είχε γράψει χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε!

ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved