Βροχοπούλου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η σχέση σήμερα με τον Φραν και η συγκίνηση για τον γιο της
Showbiz

Βροχοπούλου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η σχέση σήμερα με τον Φραν και η συγκίνηση για τον γιο της

Την Ρούλα Βροχοπούλου την γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από το ριάλιτι The Wall.

Είκοσι χρόνια μετά η Ρούλα Βροχοπούλου, η οποία μέσα στο παιχνίδι είχε ερωτευτεί και είχε γνωρίσει τον Φραν, έναν άντρα πολύ νεότερο της, μιλά στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τις σχέσεις που έχει σήμερα μαζί του ενώ συγκινείται όταν μιλά για τον γιο της.

«Σε δέκα μέρες θα έρθει πάλι ο γιος μου. Έφυγε, ντρεπόταν για μένα. Ήμουν μεγάλο λάθος και προσπαθώ να γίνω καλή μητέρα. Δεν έπρεπε 29 χρόνια μεγαλύτερη να βάλω έναν άντρα πάνω από το παιδί μου. Και όχι μόνο να τον βάλω και να τον παντρευτώ αλλά να με αφήνει να κλαίω σε όλες τις τηλεοράσεις. Τον είχε πειράξει, και εμένα με είχε πειράξει. Αλλά μπορώ να γυρίσω πίσω το ποτάμι;», είπε και συνέχισε:

«Τον αγάπησα, μου είχε πει ότι θα με κάνει βασίλισσα. Το μετάνιωσα, έκανα ένα μεγάλο λάθος. Έχω μια κούκλα που κλαίει. Ξέρω ότι είναι καλά, ότι έχει παντρευτεί και έχει οικογένεια, έχει τρία παιδιά. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα να τον ξαναδώ μπροστά μου. Εγώ ήμουν ανατολίτισσα, ήθελα να πλένω τα πόδια του άντρα μου, να κόβω τα νύχια του.

Τα έκανα αυτά όλα στον Φραν, τον είχα βασιλιά αλλά δεν το εκτίμησε. Έκανα τρεις γάμους και έπεσαν και οι τρεις στο κενό. Απέτυχα στο πιο σοβαρό κομμάτι της ζωής, την οικογένεια».

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved