Θάνος Πετρέλης: Η κόρη του Αγάπη μεγάλωσε και είναι ίδια ο πατέρας της - Θα εντυπωσιαστείς
Showbiz

Θάνος Πετρέλης: Η κόρη του Αγάπη μεγάλωσε και είναι ίδια ο πατέρας της - Θα εντυπωσιαστείς

Ο Θάνος Πετρέλης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το Fame Story του ΑΝΤ1. Από τότε φάνηκε πως θα έχει μια λαμπρή καριέρα και μέχρι τώρα μας έχει χαρίσει μοναδικά τραγούδα.

Μεγαλύτερη του θαυμάστρια όμως είναι η γυναίκα του, Σοφία Μοσχοπούλου με την οποία και παντρεύτηκε το 2006 έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει τρεις κόρες: την Αγάπη (γενν. 2006), τη Σήλια (γενν. 2009) και τη Ζένια (γενν. 2015).

Ο Θάνος Πετρέλης έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσει την ζωή του και τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα έχει καταφέρει μια χαρά. Ωστόσο, ο ίδιος μερικές φορές κάνει και μερικές εξαιρέσεις και μας δίνει μια γεύση από την σχέση με που έχει με τα παιδιά του.

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής βρέθηκε μαζί με την γυναίκα του και την 16χρονη πλέον Αγάπη στην επίσημη πρεμιέρα του νέου μιούζικαλ του Φοίβου, "Γεια – Τhe Μusical".

Οι τρεις τους πόζαραν τον φωτογραφικό φακό κατά την είσοδό τους στο θέατρο, με την Αγάπη να κλέβει τις εντυπώσεις. Η 16χρονη μαγνήτισε τα φλας των φωτογράφων με τα καταγάλανα μάτια της και τα μακριά, μαύρα της μαλλιά. Μάλιστα, η ομοιότητα μεταξύ της Αγάπης και του τραγουδιστή είναι εμφανή και δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η Αγάπη Πετρέλη είναι αναμφίβολα ένα κορίτσι γλυκύτατο ενώ έχει ακριβώς τα ίδια, μαγευτικά μάτια με τον πατέρα της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την κόρη του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved