Γιώργος Καραμίχος: «Η πιο βαθιά μου καταγραφή είναι ότι είμαι βάρος»
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: «Η πιο βαθιά μου καταγραφή είναι ότι είμαι βάρος»

Ο Γιώργος Καραμίχος, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, μίλησε από καρδιάς για τον τρόπο που επέλεξε να μεγαλώσει τον γιο του αλλά και για την πιο βαθιά καταγραφή του. 

Μιλώντας από καρδιάς, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το επάγγελμά του αλλά και για το πώς εκλαμβάνει τις εμπειρίες που αποκομίζει ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την επιλογή του να εξηγεί στον γιο του μέχρι τα τρία του χρόνια τον λόγο που ενίοτε χρειαζόταν να του πει όχι σε κάτι που του ζητούσε...

Έχεις πει ότι μέχρι ο γιος σου να γίνει 3 ετών, το κύριο μέλημά σου ήταν να μην του πεις όχι για κάτι χωρίς να του δώσεις εξήγηση.

Έχουμε μάθει να δίνουμε εύκολες λύσεις στη ζωή. Αυτό που εφάρμοσα το είχα ακούσει ή το είχα διαβάσει κάπου και άρχισα να το επιβάλλω κι εγώ στον εαυτό μου. Τις ελάχιστες φορές που είπα όχι μέχρι να γίνει 3 ετών ο μικρός ήταν όταν υπήρχε κίνδυνος - όχι γιατί θα πέσει στον γκρεμό, όχι το χέρι στη φωτιά. Αντί να του λέω όχι την ώρα που με πλησίαζε ενώ μαγείρευα, τον έπαιρνα αγκαλιά, πλησίαζα στη φωτιά και του έλεγα ότι εδώ καίει και έκανα τον ανάλογο ήχο. Επειδή στα παιδιά λέμε συνεχώς το όχι, όταν μεγαλώνουμε αρνούμαστε να λέμε εμείς όχι, να βάζουμε όρια.

Έχω την αίσθηση ότι αφήνεσαι στα γεγονότα.

Όχι αρκετά. Τα πρώτα χρόνια στο θέατρο υπέφερα πολύ προκειμένου να αποδείξω πράγματα, και γι’ αυτό είχα πάρα πολλά ψυχοσωματικά -αν αξίζω, αν θα το κάνω καλά, αν θα ξεχωρίσω, αν θα με ξεχωρίσουν. Από ένα σημείο και μετά, κατάλαβα ότι δεν έχει σημασία πού θα βρίσκεται το όνομά σου στη μαρκίζα. Δεν έχει σημασία αν εσύ ξεχωρίζεις. Σημασία έχει να είναι καλό το σύνολο. Αν κάνεις μια καλή ερμηνεία σε ένα κακό έργο, τι σημασία έχει;

Βοήθησαν σε αυτό τα χρόνια που έζησες στην Αμερική;

Πολύ! Ήταν σαν να μηδένισα το κοντέρ και να ξανάρχισα. Κατάλαβα ότι δεν ξεκινάμε ποτέ από το μηδέν στο κοντέρ, ξεκινάμε πάντα με μια γνώση. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε, από τη στιγμή που βγαίνουμε από τη μήτρα, δεν είμαστε καθαροί, έχουμε εισπράξει ήδη εμπειρία.

Ποια ήταν η δική σου πρωταρχική καταγραφή;

Δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω. Για μένα, η πιο βαθιά μου καταγραφή είναι ότι είμαι βάρος. Κι αυτό είναι περίεργο διότι όλοι στη ζωή μου μου έλεγαν πόσο τους άρεσε η παρέα μου, το χιούμορ μου.

Τι λείπει από τη ζωή σου σήμερα;

Ο χρόνος, κι αυτό δουλεύω, να έχω περισσότερο χρόνο.

Κλείνοντας να πούμε για τα σεμινάριά σου. Πότε έχει προγραμματιστεί το επόμενο;

Εκκρεμεί ένα στην Κρήτη και θα ακολουθήσουν άλλα στην Αθήνα. Ωστόσο ακόμη δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved