Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη μιλώντας για την κακοποίηση από σύντροφό της: «Με κοπάνησε στο πάτωμα»
Showbiz

Σοκάρει η Άννα Μαρία Βέλλη μιλώντας για την κακοποίηση από σύντροφό της: «Με κοπάνησε στο πάτωμα»

Η Άννα Μαρία Βέλλη είχε αποκαλύψει πριν από κάποιο διάστημα ότι έζησε μία ιδιαίτερα κακοποιητική σχέση από σύντροφό της. 

Μιλώντας σε εκδήλωση μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στη διάδοση και την προώθηση ιδεών η Άννα Μαρία Βέλλη αναφέρθηκε σε αυτή τη σχέση εξιστορώντας πολλά περιστατικά που έζησε με αυτόν τον άνθρωπο.

«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου» είπε αρχικά και συνέχισε: «Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε – λίγο πριν από αυτόν – να μου ρίχνει στην αρχή μικρές σφαλιάρες και μετά μεγαλύτερες. Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδελφό μου.

Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο. Συγγνώμη» είπε μεταξύ άλλων.

Όταν ήρθε η στιγμή να περιγράψει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά του αποκάλυψε: «Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Δείτε την παρακάτω:

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Άννα Μαρία Βέλλη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved