Showbiz

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Η καρδιά του χτυπάει «δυνα τά τά» για την Ελπίδα! Το ταξίδι τους στο Μιλάνο

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αποχωρήσει από το J2US μαζί με τον Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έφυγε για Μιλάνο και μάλιστα για ρομαντικό ταξίδι με τη νέα του σύντροφο!

Ο νεαρός τραγουδιστής, σε ένα διάλειμμά του από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και αφού έκλεισε, σχετικά πρόωρα, το κεφάλαιο Just The Two of Us, έφυγε για το Μιλάνο με την κούκλα που του έκλεψε την καρδιά.

Ο λόγος για το μοντέλο Ελπίδα Αγιοβλασίτη που τελευταία κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον κόσμο της μόδας.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία με την οποία και πρόδωσε τη σχέση της με τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα, σε αντίθεση με εκείνον που προτίμησε να μην κάνει repost στη δική του σελίδα.

Στην εν λόγω φωτό η εντυπωσιακή Ελπίδα ποζάρει με νόημα στον φακό έχοντας στην αγκαλιά της τον σύντροφό της, του οποίου όμως το πρόσωπο δεν φαίνεται.

Να θυμίσουμε ότι ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας την εποχή που συμμετείχε στο House of Fame, του οποίου ήταν και νικητής, είχε συνάψει σχέση με τη συμπαίκτριά του Μαριάννα Καρά. Μετά τον χωρισμό τους, καμία άλλη σχέση του δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας, με τον ίδιο για ένα διάστημα να δείχνει αφοσιωμένος στη δουλειά του.

Πλέον όμως, είπε να αφεθεί στον έρωτα που χτύπησε την πόρτα του και που δείχνει να έχει μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved