Αφροδίτη Λασκούδη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον διαβήτη της: «Είναι ο καθημερινός μου αγώνας»
Showbiz

Αφροδίτη Λασκούδη: Συγκινεί η ανάρτησή της για τον διαβήτη της: «Είναι ο καθημερινός μου αγώνας»

Η Αφροδίτη Λασκούδη, πρώην Playmate και άλλοτε κορίτσι του αξέχαστου Θέμου Αναστασιάδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη δική της ιστορία και τον καθημερινό της αγώνα με τον διαβήτη που αντιμετωπίζει. 

Ήταν το 2013 όταν εισήχθη στο νοσοκομείο προφανώς μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που προερχόταν, όπως διαπιστώθηκε μετά από εξετάσεις από τον διαβήτη που μόλις είχε εμφανιστεί στον οργανισμό της.

Εννέα χρόνια μετά, η άλλοτε καλλονή των καλλιστείων, μοιράστηκε αυτή την τόσο ιδιαίτερη και σημαντική στιγμή της που έμελλε να αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Όπως έχει παραδεχτεί δημόσια και κατά το παρελθόν, η Αφροδίτη Λασκούδη ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και φυσικά κάνει ενέσεις ινσουλίνης προκειμένου να αντιμετωπίζει σωστά το πρόβλημα υγείας που έχει.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της:

«30/11/2013 ημερομηνία ορόσημο για την ζωή μου! Σας σήμερα πριν 9 χρόνια ο Διαβήτης αποφάσισε να κάνει την εμφάνιση του στην ζωή μου! Κάθε χρόνο τον γιορτάζω με μια νοσταλγική ανάμνηση της γυναίκας που ήμουν και της γυναίκας που με μεταμόρφωσε!

Για μένα ο διαβήτης είναι ο καθημερινός μου αγώνας που συνεχίζεται τόσα χρόνια μετά! Ένας μαραθώνιος με τις υπεργλυκεμίες και τις υπογλυκαιμίες μου! Ένας αγώνας καθημερινότητας για τόσα απλά πράγματα που όλοι θεωρούμε δεδομένα! Και για όσους πιστεύουν ότι ο Διαβήτης δεν είναι τίποτα τους προσκαλώ/ προκαλώ να έρθουν στην θέση μου για 24 ώρες και να με αλλάξουν μόνο για λίγο από τα τρυπήματα της ινσουλίνης».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved