Μαύρο ρόδο: Τάσος Τζιβίσκος: «Τσαντίζομαι όταν μου λένε ότι ο Παράσχος είναι κακός»
Showbiz

Μαύρο ρόδο: Τάσος Τζιβίσκος: «Τσαντίζομαι όταν μου λένε ότι ο Παράσχος είναι κακός»

Με κομμένη την ανάσα λέει ο Τάσος Τζιβίσκος ότι θα παρακολουθούμε στο εξής το «Μαύρο ρόδο» του MEGA, αφού από εδώ και πέρα θ’ αρχίσουν οι ήρωες να δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Ο ηθοποιός μιλά για τον Παράσχο που υποδύεται εξαιρετικά και τις κινήσεις εκείνου στο επόμενα επεισόδια.

  • Θα κινδυνεύσει ο ήρωάς σας;

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι έχει συνηθίσει να κινδυνεύει. Ξέρει καλά πώς να φυλάγεται και πάντα είναι ένα βήμα μπροστά».

  • Σπόιλερς αναφέρουν πως θα κινδυνεύσει η ζωή της Αλεξίας!

«Τα έχω ακούσει κι εγώ. Η δουλειά του Παράσχου είναι να φυλάει το σπίτι και την οικογένεια του Θέμη. Θα στείλει μάλιστα μετά την έκρηξη και ανθρώπους στο σπίτι για να υπάρξει μεγαλύτερη ασφάλεια. Σε ό,τι αφορά στην Αλεξία, έχουμε ήδη δει πως την Αλεξία έχει αρχίσει να την ενδιαφέρει περισσότερο η δουλειά του πατέρα της. Οπότε αρχίζει και εμπλέκεται».

  • Θα μπει στη νύχτα η Αλεξία;

«Σύντομα, με κάποιο τρόπο, η Αλεξία θα βοηθήσει στη δουλειά του πατέρα της, σε ένα θέμα που θα χρειάζεται βοήθεια. Το θέμα αυτό θα το έχει αναθέσει και στον Παράσχο, τη λύση όμως θα δώσει η Αλεξία».

  • Θα μπορούσε άραγε να υπάρξει εκ νέου συνεργασία του Θέμη με τον Βίκο;

«Αυτό για όλους μας θα ήταν μια τεράστια ανατροπή, λαμβόνοντας όμως υπόψη τι έχει συμβεί, που εσείς δεν έχετε δει ξεκάθαρα, δεν νομίζω πως αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να έρθουν ξανά κοντό και να εμπιστευτούν ο ένας τον άλλον, θα κυνηγάει ο ένας τον άλλον μέχρι τελικής πτώσεως».

  • Τι σας λένε στον δρόμο;

«Τσαντίζομαι όταν μου λένε ότι ο Παράσχος είναι κακός. Κανένας δεν είναι καλός ή κακός στην πραγματική ζωή. Όλους μάς καθορίζουν οι πράξεις μας και οι αποφάσεις που λαμβάνουμε. Πώς είναι δυνατόν να είναι κακός ο Παράσχος και όχι ο Θέμης που είναι με ένα πιστόλι στο χέρι; Ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους της νύχτας. Είναι απλά... δουλειά».

  • Παρατηρώ πως έχει μπει για τα καλά μέσα νύχτα!

«Έχω αγαπήσει τον ρόλο του Παράσχου. Όταν μου τον πρότεινε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο σκηνοθέτης μας, ενθουσιάστηκα και του είπα μακάρι να καταφέρω να το κάνω. Είναι ένας ολοκληρωμένος χαρακτήρας από τους πιο ενδιαφέροντες που έχω κληθεί να ερμηνεύσω στην όποια καριέρα μου».

  • Κοινότυπη ερώτηση αλλά θέλω να σας την κάνω. Τι κοινό έχετε με αυτόν τον ήρωα;

«Το μόνο κοινό που έχουμε είναι τα μαύρα ρούχα που φοράμε και οι δύο».

  • Κάποιο προσωπικό μπλέξιμο θα προκύψει; Με τη Νατάσα υπάρχει μια διαρκής κόντρα...

«Υπάρχει χημεία και σπίθα ανάμεσά τους, είναι και εκείνη ένας δυναμικός χαρακτήρας και μάλιστα αναρωτιόμαστε γιατί δεν τους έχουμε ήδη δει μαζί. Οι απαντήσεις μπορεί να είναι πολλές. Ίσως να έχει συμβεί κάτι στο παρελθόν ή ακόμα και να μην τον ενδιαφέρει. Ελπίζω πάντως να προκύψει κάτι με τη Νατάσα», είπε ο Τάσος Τζιβίσκος στο tv 24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved