Χαραλαμπόπουλος – Πρίντζου: Το μοντέρνο σαλόνι τους και ο υπέροχος στολισμός
Showbiz

Χαραλαμπόπουλος – Πρίντζου: Το μοντέρνο σαλόνι τους και ο υπέροχος στολισμός

Σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας μένουν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου.

Το ζευγάρι παρά τα χρόνια που είναι μαζί, έχουν φροντίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού αρκούνται στο να απασχολούν μέσα από τις δουλειές τους.

Το ζευγάρι έχει διακοσμήσει υπέροχα το σπιτικό του με την ατμόσφαιρα να είναι ιδιαίτερα ζεστή. Σε αυτό φυσικά βοηθά πολύ το ξύλινο πάτωμα, τα υπέροχα έπιπλα αλλά και τα φανταστικά διακοσμητικά.

Όλα μαζί συνθέτουν υπέροχες εικόνες μέσα στο σπίτι τους.

Υπέροχος ήταν επίσης και ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός που έκαναν.

Το δέντρο τους ήταν πανύψηλο, καταπράσινο με μεγάλη και ιδιαίτερα στολίδια και πολλά πολύχρωμα φωτάκια. Τη φωτογραφία ανέβασε ο ηθοποιός στο Instagram του.

Δες την στη gallery μαζί

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό πριν από επτά χρόνια, τον Ιούνιο του 2015 στη ρομαντική Βενετία.

«Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Όλο αυτό ξεκίνησε όχι από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση γιατί εγώ του είπα ότι όταν θα παντρευτώ θα είναι στα Γιάννενα με κλαρίνα για τρεις νύχτες. Ο ίδιος σκιάχτηκε και για αυτό πήγαμε να παντρευτούμε στην Βενετία. Ο Βασίλης έχει ένα τεράστιο ταλέντο πέρα από την υποκριτική του δεινότητα. Πηγαίνει την ζωή παρακάτω. Από την ημέρα που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας. Δεν μπορεί τις συγκρούσεις, τα φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει ο ίδιος χωρίς να ανοίξει ρουθούνι», είχε πει η Λίνα Πρίντζου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved