Κόκκινο Δωμάτιο: Αγνώριστος ο «Τάκης» 14 χρόνια μετά  – Πού είναι και τι κάνει σήμερα
Showbiz

Κόκκινο Δωμάτιο: Αγνώριστος ο «Τάκης» 14 χρόνια μετά – Πού είναι και τι κάνει σήμερα

Αγνώριστος ο ηθοποιός μετά τη συμμετοχή του στις σειρές Κόκκινο δωμάτιο και Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη.

Ως Τάκης στην πρώτη σειρά και ως Τεό στη δεύτερη, ο Θεοδόσης Κώτσης είχε θεωρηθεί ως ο ζεν πρεμιέ της εποχής αφού είχε γοητεύσει με την εμφάνισή του πλήθος τηλεοπτικού κοινού.

Εντέλει ο Θεοδόσης Κώτσης δεν συνέχισε την καριέρα του στην υποκριτική αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί με την άλλη του μεγάλη αγάπη, που δεν είναι άλλη από τη μουσική.

Η ηλικία και οι σπουδές

Ο Θεοδόσης Κώτσης γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 1978 και είναι 44 ετών. Σπούδασε στο ΤΕΙ Πειραιά και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ηλεκτρολογίας. Έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του στην κωμική σειρά “Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη” αλλά και στο “Κόκκινο Δωμάτιο”

Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να κάνει κάποιες live εμφανίσεις σε μικρότερα μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας και έχει το δικό του κοινό, βγάζοντας δικά του τραγούδια. Το 2014 παντρεύτηκε κι έχει έναν γιο.

Δεν τραγουδάς μόνο, αλλά γράφεις στίχους και μουσική στα τραγούδια σου. Είναι σημαντικό για σένα να σε εκφράζουν οι στίχοι που ερμηνεύεις;

«Φυσικά το κάθε τραγούδι που έχω γράψει είναι μια μικρή ιστορία απ την ζωή μου. Επίσης πιστεύω ότι για να υπηρετήσεις καλύτερα αυτό που κάνεις πρέπει να μπορείς να το δημιουργήσεις, ώστε να του δόσεις την πρέπουσα σημασία αντιλαμβανόμενος την αξία του», έχει πει ο ίδιος

Οι τηλεοπτικές του εμφανίσεις

Είσαι το ταίρι μου!

Μαρία η Άσχημη

Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη

Τα μαχαιρώματα

Τηλεμπόρα

Το Κόκκινο Δωμάτιο

14 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της σειράς του MEGA, ο ηθοποιός και τραγουδιστης άλλαξε ρότα στη ζωή του και αφοσιώθηκε στην οικογενειακή ζωή αλλά και τη δουλειά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved