5 +1 τραγούδια χωρισμού που «κρύβουν» από πίσω αληθινές ιστορίες
Showbiz

5 +1 τραγούδια χωρισμού που «κρύβουν» από πίσω αληθινές ιστορίες

Πάντα μια προσωπική ιστορία είτε αυτή είναι περί έρωτος, είτε περί χωρισμού δίνει τροφή για έμπνευση!

Και ποιος καλλιτέχνης δεν έχει γράψει τραγούδια από βιωματικές ιστορίες; Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ερμηνεύσει τραγούδια, τα οποία γνώρισαν τεράστια επιτυχία και πίσω από αυτά «κρύβεται» μια αληθινή ιστορία

Δες 5 +1 τραγούδια χωρισμού που «κρύβουν» από πίσω αληθινές ιστορίες

You Give Love a Bad Name - Jon Bon Jovi

Πριν γνωρίσει την επί 32 χρόνια σύζυγό του, με την οποία είναι ακόμα και σήμερα ευτυχισμένος, ο ίδιος είχε αφιερώσει στην ηθοποιό Diane Lane το εν λόγω κομμάτι. Ειδικότερα, ο μάνατζερ της μπάντας είχε παραδεχθεί πως ο Jon Bon Jovi είχε χωρίσει την ηθοποιό μετά από 5 μήνες σχέσης, όταν τη βρήκε να διασκεδάζει με τον φίλο του και μέλος του γκρουπ, Richie Sambora

So Sad - George Harrison

Λυπημένος από τον χωρισμό του με την Pattie Boyd, η οποία τον παράτησε λόγω προβλημάτων στον γάμο τους και να είναι μαζί με τον φίλο του τραγουδιστή, Eric Clapton, ο ίδιος αποφάσισε να εκφράσει τα συναισθήματά του στο συγκεκριμένο τραγούδι.

Always on my mind - Elvis Presley

Ο χωρισμός του από την Priscilla δεν ήταν μία εύκολη υπόθεση για κανέναν από τους δύο, γι'αυτό η μπαλάντα "Always on my mind" στην οποία αφιέρωνε στην πρώην σύζυγό του τα πιο τρυφερά λόγια, εξέφραζε όλα όσα είχε μετανιώσει μετά το διαζύγιό τους. Η ίδια η Priscilla είχε δηλώσει "το τραγούδι σήμαινε πολλά για εμένα. Αυτές ήταν κάποιες ιδιωτικές μας στιγμές. Προσπαθούσαμε να κάνουμε τη σχέση μας να λειτουργήσει και ήταν πολύ δύσκολο και για τους δυο μας".

Don't Speak - No Doubt

Ίσως είναι το πιο γνωστό τραγούδι χωρισμού με τη Gwen Stefani να ανοίγει την καρδιά της, στο κομμάτι που έγραψε για τον σύντροφό της και μέλος του γκρουπ τους, Tony Kanal.

Cry Me A River - Justin Timberlake

Η σχέση τους στιγμάτισε τα τέλη των 90s και την αρχή του μιλένιουμ, με τον Timberlake να είναι πληγωμένος ύστερα από τον χωρισμό του με τη Britney Spears. Μέσα από το τραγούδι του, ο τραγουδιστής υπονόησε πως η Spears τον είχε απατήσει, κάτι για το οποίο η τραγουδίστρια δεν είχε δώσει σαφή απάντηση όταν είχε ρωτηθεί από τη Diane Sawyer.

I Don't Give A - Madonna

Της Madonna δεν της καιγόταν καρφάκι όταν χώρισε από τον Guy Ritchie. Τουλάχιστον αυτό τραγούδισε στο κομμάτι "I Don't Give A". Ειδικότερα, στους στίχους της εξηγούσε με λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε τον εαυτό της για να βρίσκεται στον γάμο της.

Πηγή: madamefigaro

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved