Γρηγόρης Μόργκαν: Ποιος είναι νέος σύντροφος της Βαλαβάνη;Η σχέση με τη μουσική και η διπλή καταγωγή
Showbiz

Γρηγόρης Μόργκαν: Ποιος είναι νέος σύντροφος της Βαλαβάνη;Η σχέση με τη μουσική και η διπλή καταγωγή

Σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει εδώ και λίγο διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Σύμφωνα με όλα όσα είπαν στην εκπομπή Το Πρωινό, ο νέος σύντροφος της αθλητικογράφου είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν και σίγουρα τον θυμάσαι από τη συμμετοχή του στο Nomads.

Μάθε τα πάντα για τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ο Γρηγόρης Μόργκαν, όπως μπορεί κανείς να αντιληφθεί κάνοντας μια «βόλτα» από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instgaram έχει δυο μεγάλες αγάπες. Το σερφ και τη μουσική

Είναι ντράμερ στους Barb Wire Dolls που έχουν έδρα το Λος Άντζελες. Είναι όμως και σέρφερ. Για πρώτη φορά έκανε σέρφινγκ στα 13 του χρόνια και από τότε έχει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του.

Ο Γρηγόρης έχει διπλή καταγωγή αφού ο πατέρας του είναι Αμερικανός και η μητέρα του έχει καταγωγή από την Καβάλα. Στην εφηβεία του ασχολήθηκε με το άλμα επί κοντό και έκανε πρωταθλητισμό μέχρι τα 24.

Συμμετείχε στο Nomads καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό απέναντι στον Στέλιο Χανταμπάκη. Τον έχουμε δει όμως και ως μουσικό στο X Factor.

https://www.instagram.com/p/B5c9foKA40O

Τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει χορτοφάγος ενώ του αρέσει πολύ η γίογκα και πιστεύει πως: « Ο διαλογισμός είναι χρήσιμος στις «δύσκολες» στιγμές»

Στο βίντεο της παρουσίασης του για το παιχνίδι, το 2018 είπε:

“Με λένε Γρηγόρη Μόργκαν είμαι 39 χρονών και είμαι μουσικός. Είμαι Ελληνοαμερικάνος, η μητέρα Ελληνίδα, ο πατέρας Αμερικάνος. Στην μπάντα μου του BARB WIRE DOLLS εγώ είμαι ο ντράμερ. Μένω στο Λος Άντζελες τα τελευταία 8 χρόνια, που είναι η βάση της μπάντας που παίζω. Όταν δεν έχουμε περιοδείες Αμερική και Ευρώπη, έρχομαι Ελλάδα για διακοπές.

Στο Nomads πιο πολύ για μένα μετράει η εμπειρία. Αυτό που μπορεί να με δυσκολέψει είναι η επικοινωνία με τους ανθρώπους, επειδή θα έχει πολλές προσωπικότητες. Εμένα μου αρέσει να επικοινωνώ με αυθεντικά άτομα. Άμα βρεθεί μια ένταση μια φασαρία θα την αποφύγω κάνοντας λίγο διαλογισμό. Είμαι χαλαρός, προσπαθώ να μην χάνω τον έλεγχο και να κοιτάω και τις δύο πλευρές. Για μένα είναι σημαντικό να έχω μια στρατηγική. Τα βήματα που κάνω εγώ στο σέρφινγκ είναι ατομικά αθλήματα.
Με την μπάντα έμαθα να μπαίνω σε ομαδικό πνεύμα. Άμα μπορώ να τα συνδυάσω και τα δύο αυτά μέσα στο Nomads που είναι το ατομικό και το ομαδικό νομίζω ότι θα με βοηθήσει πάρα πολύ στη συμμετοχή μου.

Αρχηγικός δεν είμαι. Είμαι πιο πολύ παρατηρητής. Άμα υπάρξει μια δύσκολη στιγμή πρέπει να βρεθεί ένα άτομα που θα αναλαμβάνει ευθύνες. Εγώ βλέπω τον εαυτό μου να είναι ένα τέτοιο άτομο. Το να χάνεις είναι ένα μέρος της ζωής. Είναι πολύ σημαντικό να χάνεις για να μαθαίνεις από αυτό.
Από εκεί και πέρα μπαίνω στο Nomads για να κερδίσω. Πιστεύω ότι μπορώ να είμαι ο νικητής. Με τις εμπειρίες που έχω ζήσει στο παρελθόν, άμα τις βάλω μέσα στο παιχνίδι θα με βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό να είμαι υπομονετικός και να τα δώσω όλα μέχρι το τέλος. Σε περίπτωση που κερδίσω το Nomads θα το αφιερώσω στην οικογένεια μου..”

Δες φωτό από το Instagram του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved