Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα τρυφερά λόγια λίγο πριν τον ερχομό του γιου του! «Πλησιάζουν οι ώρες…»
Showbiz

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα τρυφερά λόγια λίγο πριν τον ερχομό του γιου του! «Πλησιάζουν οι ώρες…»

Το μωράκι τους περιμένουν πώς και πώς ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη.

Το ζευγάρι ανυπομονεί για τον ερχομό του γιου του και έχουν ήδη αρχίσει να μετρούν αντίστροφα.

Ο Δημήτρης και η Ιωάννα έχουν ετοιμάσει το δωμάτιο του μικρού τους και πραγματικά από αυτή την εικόνα που έχουν μοιραστεί με τους followers τους δείχνει να είναι ένα όνειρο.

Ο παρουσιαστής μάλιστα θέλοντας να δείξει την λαχτάρα του για την έλευση του μωρού του, ανέβασε ένα μικρό στιγμιότυπο με την όμορφη γωνίτσα που έχουν ετοιμάζει και τα λόγια του είναι υπέροχα:

«Πλησιάζουν οι ώρες που ο μικρός μου βασιλιάς θα είναι εδώ», έγραψε.

«Για την ώρα δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη συζήτηση, όταν με το καλό θα έρθει το παιδί θα δει και η Ιωάννα πως θα της βγει όλο αυτό […] οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι θα μπουν οι βάσεις στο πως θα επικοινωνήσουμε και στο που θα μείνουμε.

Η Ιωάννα έχει μια επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη οπότε είναι λογικό να πηγαινοέρχεται. Ο μικρός με μεγάλη μου χαρά, να πηγαίνει η Ιωάννα στη Θεσσαλονίκη και να τον κρατάω εγώ, δεν έχω τέτοια προβλήματα”», είπε πρόσφατα ο ίδιος.

«Ακόμα περιμένουμε το μωράκι και έχουν άλλα πράγματα προτεραιότητα. Το συναίσθημα είναι πάρα πολύ ωραίο, αλλά έχω ένα άγχος αν θα μπορώ να αντεπεξέλθω το κομμάτι του πατέρα, του συζύγου -είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεις τη γυναίκα σου-, αλλά όλο αυτό είναι αγχωτικό και πρωτόγνωρο που ό,τι και να σου πουν δεν υπάρχει τέλεια συνταγή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved