Σταύρος Κωνσταντίνου: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά!
Showbiz

Σταύρος Κωνσταντίνου: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει αυτές τις ώρες ο Σταύρος Κωνσταντίνου, καθώς έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η σύζυγός του, Έλενα Ανδρέου έγιναν σήμερα 2 Δεκεμβρίου για πρώτη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Σύμφωνα με το Must.cy η Έλενα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα, την Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου, η ίδια είχε δημοσιεύσει μια σειρά από φωτογραφίες που την απεικόνιζαν να ποζάρει στον καθρέφτη του σπιτιού της, λίγο πριν μπει στο μαιευτήριο να γεννήσει.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη νίκη του στο talent show Greek Idol το 2004 είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της συζύγου του με μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο instagram.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αγάπη μου… Ζωή μου, σε ευχαριστώ για το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου! Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια σε παντρεύτηκα και αυτό ηταν το όνειρο μας! Σήμερα, την ίδια ημερομηνία με κάνεις τόσο χαρούμενο και το όνειρο μας βγήκε! Σε λατρεύω ψυχή μου! Χρόνια μας πολλά και τα καλύτερα έρχονται με αυτό το πλασματάκι!! Σ αγαπω πολύ και θα είμαι πάντα δίπλα σας στα έυκολα και στα δύσκολα της Ζωής, πάντα με χαμόγελο😍♥️♥️
#babyontheway #happy #2nd #anniversary @elenandreou_jewelry» και πόσταρε την πιο γλυκιά φωτογραφία!

Δείτε την στην παρακάτω gallery!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved