Showbiz

Άφαντος ο ταξιτζής που απείλησε τον Γιάννη Στάνκογλου με πιστόλι!

Gossip-tv Team

Ακόμα δεν έχει εντοπιστεί ο ταξιτζής που σύμφωνα με την καταγγελία του Γιάννη Στάνκογλου τον απείλησε στην οδό Αμερικής με όπλο. 

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, αφού περιέγραψε το περιστατικό που συνέβη στο κέντρο της Αθήνας -τουλάχιστον όπως κατήγγειλε ο ηθοποιός- ο ταξιτζής έβγαλε όπλο και κινήθηκε εναντίον του Στάνκογλου επειδή ο τελευταίος βγήκε από το αυτοκίνητό του για να πάρει την πινακίδα του ταξί.

Εκείνη τη στιγμή ο ταξιτζής βγήκε έξω από το ταξί του και απείλησε με όπλο τον Γιάννη Στάνκογλου και συγκεκριμένα με πιστόλι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ταξιτζής, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ηθοποιού έκανε σφήνα με το ταξί, γεγονός που ενόχλησε τον Στάνκογλου ο οποίος βγήκε για να ζητήσει εξηγήσεις.

Όταν λοιπόν οι δύο άντρες διαπληκτίστηκαν, ο ταξιτζής μέσα σε κόσμο και δρόμο πολυσύχναστο, έβγαλε ένα πιστόλι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Γιάννη Στάνκογλου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε λίγο αργότερα, σοκαρισμένος προφανώς από το περιστατικό, στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για να καταγγείλει όσα είχαν συμβεί λίγο πριν.

Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για το σοκαριστικό περιστατικό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved