Οι φωτορεπόρτερ της Μυκόνου στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel
Showbiz

Οι φωτορεπόρτερ της Μυκόνου στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel

Τεράστια επιτυχία για τον φωτορεπόρτερ Νίκο Ζώτο αλλά και για τον Νίκο Σεμιτέκολο καθώς μεγάλο γερμανικό περιοδικό τους έκανε αφιέρωμα.

Συγκεκριμένα, οι δύο φωτορεπόρτερ φιλοξενήθηκαν στις σελίδες του Der Spiegel. Ο Νίκος Ζώτος που από το 2010 περνάει τα καλοκαίρια του στην Μύκονο αναφέρει στο περιοδικό ότι οι περισσότεροι celebrities όταν αντιλαμβάνονται την παρουσία του πηγαίνουν και του μιλάνε ή στέλνουν τον σωματοφύλακά τους.

Όπως ο Justin Bieber που ζήτησε να τον αφήσουν να πιει με την ησυχία του το ποτό του και στην συνέχεια να τον φωτογραφίσουν.

Ο ίδιος μιλώντας στο gossip-tv.gr αναφέρει πως: «Αισθάνθηκα μεγάλη αναγνώριση και ικανοποίηση για τη δουλειά μου! Μεγάλη μας τιμή να μας φιλοξενήσει στις σελίδες του ένα τέτοιο παγκοσμίου φήμης περιοδικό όπως είναι το Der Spiegel»

Να θυμίσουμε πως ο Νίκος Ζώτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Πιο περίεργη από τη Naomi Campbell δεν υπάρχει. Δεν θέλει να φωτογραφίζεται, δεν θέλει να δει άνθρωπο. Είχε μπει σε ένα αμάξι, είχε βάλει το κεφάλι στα πόδια, εντάξει σταμάτησα να φωτογραφίζω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved