Δανάη Θεοφίλου: Οι πόζες σε Christmas mood στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της!
Showbiz

Δανάη Θεοφίλου: Οι πόζες σε Christmas mood στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η Δανάη Θεοφίλου και ο Παναγιώτης Θεόφιλος περιμένουν με ανυπομονησία το δεύτερο μωράκι τους, που θα γεννηθεί σε τρεις μήνες από τώρα και θα είναι και εκείνο κοριτσάκι. 

Οι δυο τους έχουν ήδη δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, μιας και πριν από ένα χρόνο ήρθε στη ζωή η κόρη τους, η οποία και έχει το όνομα Εμμανουέλα.

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η Δανάη Θεοφίλου περνούν μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους, μιας και σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωράκι τους, που, όπως πληροφορηθήκαμε από το gender revel party που έκαναν, θα είναι και εκείνο κοριτσάκι. Οι δυο τους ανυπομονούν για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειάς τους, για να γίνει και η μικρή Εμμανουέλα μικρή αδερφή.

Η Δανάη πολύ συχνά δημοσιεύει περιεχόμενο από την καθημερινότητά της και τα νεότερα με την εγκυμοσύνη της και το πώς αισθάνεται ενώ πριν από λίγες ώρες, έκανε την έκπληξη. Η μέλλουσα μανούλα για δεύτερη φορά δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να χαϊδεύει την φουσκωμένη της κοιλίτσα, που έχει ήδη μεγαλώσει πολύ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved