Μαίρη Συνατσάκη: Ready to pop - Όλες οι φορές που πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Ready to pop - Όλες οι φορές που πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια από τις πιο υπέροχες φάσεις της ζωής της, μιας και λίγες μέρες απέμειναν για να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι!

Με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή ζει τον απόλυτο έρωτα και σε λίγο καιρό το μωράκι τους θα συμπληρώσει την οικογένειά τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανυπομονεί και μετρά αντίστροφα για τις ημέρες του τοκετού, μιας και θέλει να κρατήσει το μωρό της αγκαλιά και να ζήσει το θαύμα της μητρότητας. Η ίδια, όλο αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα νέα της, τις επισκέψεις της στον γιατρό, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει τις αλλαγές στο σώμα της, αλλά και στη ζωή της γενικότερα.

Πολλές ήταν εκείνες οι φορές που η ίδια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με την κοιλίτσα της φουσκωμένη χαμογελώντας γεμάτη ευτυχία. Η εγκυμοσύνη την έχει ομορφύνει πολύ και την έχει κάνει πάρα πολύ γλυκιά, παρ' όλο που όπως κάθε νέα μανούλα έχει τις αγωνίες της για το πώς θα τα καταφέρει σε αυτόν τον τόσο απαιτητικό ρόλο...

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με φουσκωμένη κοιλίτσα όλους τους περασμένους μήνες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved