Κατερίνα Καρατζοπούλου: Το «Φλόγα και άνεμος», η ηλικία, οι σπουδές και ο πασίγνωστος παππούς της
Showbiz

Κατερίνα Καρατζοπούλου: Το «Φλόγα και άνεμος», η ηλικία, οι σπουδές και ο πασίγνωστος παππούς της

Η Κατερίνα Καρατζοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989, είναι ηθοποιός και εγγονή του Ρωμύλου Καρατζόπουλου (Καρατζόπουλος & ΣΙΑ) :«Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» , «Η Μουσίτσα», «Ποια είναι η Μαργαρίτα», «Ο Θύμιος τα 'κανε θάλασσα» κ.α ).

Συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Συμμαθητές», «Μάλιστα Σεφ» , «Έλα στη θέση μου», «Σκοτεινή Θάλασσα» , «Η Δική μας οικογένεια».
Επίσης την έχουμε δει στις κινηματογραφικές παραγωγές «Στα καλά καθούμενα» του Νίκου Ζαπατίνα ,«Ρόδα τσάντα και κοπάνα 2022» του Όμηρου Ευστρατιάδη και σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις όπως: «TOC-TOC», σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου, «Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ», σε σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου, «Χτυποκάρδια στο θρανίο» , σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου κ.α.
Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Ίασμος - Βασίλης Διαμαντόπουλος» το 2014 και έχει σπουδάσει – μεταξύ άλλων – φωνητική, τραγούδι, χορό αλλά και διατροφή και διαιτολογία.
Φέτος τη συναντούμε στη σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος», σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ, στον ρόλο της Μαργαρίτας Παπανδρέου.

Η Κατερίνα Καρατζοπούλου μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr αναφέρει:

«Όταν κάποτε διάβασα για τον αγώνα της για τα δικαιώματα των γυναικών, και τη δράση της ως πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Ελλάδας, αισθάνθηκα υπερήφανη, γεμάτη ευγνωμοσύνη».

Και συνεχίζει:

«Όταν μετά από χρόνια χτύπησε το τηλέφωνο και έμαθα πως μου εμπιστεύονται αυτόν τον ρόλο, εκτός από συγκίνηση, με πλημμύρισαν τα παραπάνω συναισθήματα στο μέγιστο. Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να ενσάρκωσω αυτή τη σπουδαία κυρία».

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από τη σειρά Φλόγα και άνεμος με την ηθοποιό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved