Αποκλειστικό: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Οι πρώτες φωτό της μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 60χρονο
Showbiz

Αποκλειστικό: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Οι πρώτες φωτό της μετά το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 60χρονο

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η νικήτρια του GNTM της οποίας το όνομα απασχόλησε πρόσφατα όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραβίασε σηματοδότη και παρέσυρε έναν 60χρονο στις 13 Οκτωβρίου του 2022, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στο κέντρο της Αθήνας. Ο 60χρονος κατέληξε... 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας εκείνες τις ημέρες αλλά και βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει από το σημείο, η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η ίδια δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα καμία δήλωση στους δημοσιογράφους και ούτε έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση.

Μάλιστα, η είδηση έγινε πολύ γρήγορα γνωστή για την Κυβέλη Χατζηευστρατίου η οποία δεν έκανε απολύτως καμία δήλωση επί του θέματος. Εκείνες τις ημέρες, η νικήτρια του περυσινού GNTM που δεχόταν βροχή τα μηνύματα, κυρίως αρνητικά, για ό,τι είχε συμβεί.

Το νεαρό μοντέλο, μην μπορώντας να διαχειριστεί το διαδικτυακό αυτό «πόλεμο» που υπέστη, αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο ακόμα δεν έχει επιστρέψει με αποτέλεσμα κανείς να μη γνωρίζει πού βρίσκεται και τι κάνει όλο αυτό το διάστημα μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, απαθανάτισε την Κυβέλη Χατζηευστρατίου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Christmas Factory, το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

Η νεαρή κοπέλα έκανε τη βόλτα της πιασμένη χέρι - χέρι με νεαρό άνδρα και δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο του gossip-tv.gr παρακάτω:

Και το βίντεο που εξασφαλίσαμε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved