Χρύσα Παπά: «Δεν έχω βρεθεί σε άλλη σειρά με τόσα εξωτερικά γυρίσματα»
Showbiz

Χρύσα Παπά: «Δεν έχω βρεθεί σε άλλη σειρά με τόσα εξωτερικά γυρίσματα»

Στο σάμπαν της «Γης της ελιάς», εκείνη μπήκε στα μέσα της περσινής σεζόν. Ως Εύα Δήμα, μια όμορφη πολιτικός μηχανικός που ήρθε από την Αθήνα στη Μάνη όταν κληρονόμησε κτήματα από τη γιαγιά της.

Πλέον, στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Mega που σκηνοθετεί ο Αντρέας Γεωργίου, έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας της, χαράσσοντας δικούς της δρόμους.

Σε αυτούς κινείται πλέον η Χρύσα Παπά, απολαμβάνοντας το ερμηνευτικό της ταξίδι στη «Γη της ελιάς». Η ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία της από τη σειρά στα «Πρόσωπα».

Η «Γη της ελιάς» γνωρίζει επιτυχία και στον δεύτερο κύκλο. Γιατί νομίζεις ότι αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο;

«Νομίζω ότι έχει αγαπηθεί γιατί ο Αντρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου βασίζονται πάρα πολύ στο σενάριο, φτιάχνουν ιστορίες. Ο κόσμος ταυτίζεται με τις ιστορίες αυτές. Η σειρά έχει έναν ρεαλισμό που σε κάνει να θέλεις να δεις τι θα συμβεί παρακάτω. Μετά, είναι η ωραία κινηματογράφηση και οι φυσικοί χώροι. Γίνονται ελάχιστα γυρίσματα σε πλατό. Δεν έχω βρεθεί σε άλλη σειρά με τόσα εξωτερικά γυρίσματα».

Με την Εύα, τον ρόλο σου, πώς τα πας;

«Πολύ ωραία! Μου αρέσει πολύ αυτή η τύπισσα. Είναι μια πολιτικός μηχανικός που βρέθηκε στη Μάνη σε μια φάση στη ζωή της που ήθελε να κάνει αλλαγές. Η παρουσία του Στάθη - ο ρόλος που κάνει ο Πασχάλης Τσαρούχας - τη βοήθησε για να προχωρήσει αυτές τις αλλαγές. Ουσιαστικά ήθελε να φύγει από την Αθήνα, όπως πολλοί άνθρωποι νομίζω, και αποφάσισε να μείνει εκεί. Και ο Στάθης, αργότερα, ήταν ένας από τους λόγους της μετακόμισής της, αφού πάντα είναι αφορμή ένας έρωτας. Τώρα όμως που οι δυο τους έχουν χωρίσει, εκείνη θέλει να μείνει στη Μάνη γιατί της αρέσει ο τρόπος ζωής και δεν θέλει να γυρίσει στην Αθήνα, σε αυτή την τρέλα που όλοι ζούμε. Στα επεισόδια που παίζουν αυτή την περίοδο, κάπως μετακινείται συναισθηματικά και θα ζήσει κάτι καινούργιο στη ζωή της ερωτικά»

Μπορεί στη σειρά η Εύα να έχει το προφίλ της επιτυχημένης, ανεξάρτητης γυναίκας, όμως ανακύπτει διαρκώς το θέμα με το νοικοκυριό που δεν τα καταφέρνει.

«Είναι πολύ αντίθετο από εκείνη γιατί είναι μια γυναίκα που έχει αφιερωθεί στην καριέρα της. Οταν συναντήθηκε με έναν άλλον άνθρωπο ο οποίος έχει μάθει να ζει αλλιώς, εκεί δυσκολεύτηκαν και οι δύο. Ο Στάθης ζούσε με μια γυναίκα πάρα πολλά χρόνια, που εκείνη του καθάριζε, του έπλενε, του μαγείρευε. Αλλά η Εύα δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Γιατί, όπως βλέπουμε και στην πραγματικότητα γύρω μας, υπάρχουν γυναίκες που έχουν αφιερωθεί στη δουλειά τους και δεν είναι αποκλειστικά αφιερωμένες στην οικογενειακή ζωή. Επομένως, αυτό δυσκόλεψε τη συγκατοίκησή τους. Πάντα μετά τον πρώτο καιρό βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα προβλήματα».

Αν δεν έπαιζες την Εύα, ποιον άλλον ρόλο θα ήθελες να παίξεις από τη «Γη της ελιάς»;

«Από τους γυναικείους, μου αρέσει πάρα πολύ η Χάιδω σαν ρόλος και μου αρέσει πάρα πολύ σαν ηθοποιός η Στέλα Φυρογένη. Από τους άντρες μου αρέσει ο φουλ κακός Μάξιμος Μουμούρης ως Κωνσταντίνος. Μου αρέσει και ανυπομονώ κι εγώ για το αν θα γίνει αποκάλυψη όλων αυτών που κρύβει από πίσω. Επίσης ο Μάξιμος είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Χαίρομαι που δουλεύουμε μαζί φέτος», λέει στα Νέα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved