Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φώτο με την κόρη της που έστειλε στον Ουγγαρέζο - Οι ευχές της Μενεγάκη
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη φώτο με την κόρη της που έστειλε στον Ουγγαρέζο - Οι ευχές της Μενεγάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς σήμερα, 5 Δεκεμβρίου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαβε στο κινητό του την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης. 

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με καισαρική.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει στενή φιλία με τη Μαίρη, αποκάλυψε ότι η νέα μαμά έστειλε φωτογραφία με την κόρη της και είναι μία κούκλα!

Ο Δημήτρης τόνισε: «Η καλή μου η φίλη η Μαίρη..γεννήσαμε. Σήμερα το πρωί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με καισαρική. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα είναι και η νονά του παιδιού.

Μου έστειλε και φωτογραφία που προφανώς δεν μπορώ να σας τη δείξω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη. Μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία. Είναι αγκαλιά και οι τρεις για να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον. Η Μαίρη πηγαίνει όπως την πάει η ζωή, δεν είχε ποτέ το άγχος. Τώρα από τη στιγμή που ήρθε, με τον Ίαν είναι ήρεμη και ευτυχισμένη…»!

Η δε Ελένη Μενεγάκη έστειλε τις πιο θερμές ευχές της στην Μαίρη Συνατσάκη: «Να τους ζήσει! Με το καλό, να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και χαρούμενοι και οι τρεις τους»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: «Αυτή τη στιγμή θηλάζει το κοριτσάκι της. O Ίαν έχει συγκινηθεί και κλαίει»

Μαίρη Συνατσάκη: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved