Φοίβος Παπαδάκης – Αλίκη Μαρία Μούση: Η γνωριμία μέσω social media και η  συγκατοίκηση
Showbiz

Φοίβος Παπαδάκης – Αλίκη Μαρία Μούση: Η γνωριμία μέσω social media και η συγκατοίκηση

Ο Φοίβος Παπαδάκης διανύει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής του. Τα τελευταία δύο χρόνια ευτυχεί τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή.

Η γυναίκα που έχει δώσει νέο νόημα στη ζωή του ονομάζεται Αλίκη-Μάρία Μούση και μαζί της ζει την απόλυτη ευτυχία. Πρόσφατα, μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να μεγαλώσει την «οικογένεια».

Η Μπιζού, ένα πανέμορφο γαλλικό μπουλντόκ, ήρθε για να ολοκληρώσει τη χαρά τους και να γίνει πλέον η αδυναμία τους.

Παρότι εργάζονται πολλές ώρες εξασφαλίζουν πάντα χρόνο για ένα χαλαρό ποτό, μια βόλτα ή ένα ρομαντικό δείπνο. Αμέσως μετά την αποφοίτησή του από το τμήμα ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και ακολουθώντας τις πολύτιμες συμβουλές του πατέρα του, Γιώργου Παπαδάκη, ο Φοίβος Παπαδάκης εξελίσσεται δημοσιογραφικά διαγράφοντας μια αξιόλογη πορεία.

Βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της Μάριον Μιχελιδάκη, στην τηλεοπτική εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», κάτι που όμως δεν του στερεί τον απαραίτητο ποιοτικό χρόνο με τη σύντροφό του και τον τετράποδο φίλο τους.

Μένουν μαζί

Οι δυο τους συγκατοικούν ήδη από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους η οποία γεννήθηκε την περίοδο της καραντίνας. Οι ειδικές ανάγκες εκείνης της περιόδου επίσπευσαν τη συγκατοίκηση.

Και μέσα σε αυτή τη συνθήκη της κοινής καθημερινότητας η σχέση τους οδεύει από το καλό στο καλύτερο, ειδικά μετά τη μετακόμισή τους σε μεγαλύτερο σπίτι στα βόρεια προάστια.

Γνωρίστηκαν μέσω Instagram. Οταν εκείνη του έκανε κάποια likes, ο Φοίβος αμέσως την ξεχώρισε και... ανέλαβε δράση. Τη διεκδίκησε και το πρώτο ραντεβού αποδείχθηκε καθοριστικό για να καταλάβουν ότι ο ένας είναι φτιαγμένος για τον άλλον.

Πηγή Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved