Αντώνης Δημητριάδης: «Ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς ελληνικά τραγούδια»
Showbiz

Αντώνης Δημητριάδης: «Ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς ελληνικά τραγούδια»

Κατέχει δικαίως τον τίτλο του κορυφαίου d.j., αφού ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Απόδειξη η τεράστια επιτυχία '' Που ακούμε από τις Μέλιsses «Για μένα βράδιασε» της Panik Records, την οποία επιμελήθηκε και η οποία αμέσως κατέκτησε το No 1 του airplay chart και έγινε top trend στο YouTube, μετρώντας εκατομμύρια views.

Ο λόγος για τον Αντώνη Δημητριάδη, έναν d.j. με αμέτρητες ώρες στα decks και επιτυχημένες performances σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το τραγούδι υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους οι Arcade, ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά. Είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα παιδιά που μου έδωσαν την άδεια να το “πειράξω”. Είμαστε φίλοι, έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές και χαίρομαι που μου έδωσαν την επίσημη άδεια», εξηγεί ο Αντώνης Δημητριάδης στο «Secret», ενώ για τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει να μετατρέψει ένα κομμάτι παραδέχεται πως «δεν τελειώνει ποτέ αυτή η κουβέντα για το τι μετρά μεταξύ συνθετών και μουσικών σε ένα τραγούδι... Σίγουρα όμως περισσότερο μετρά ο στίχος, ειδικά στην ελληνική μουσική, καθώς έχει λέξεις που δεν υπάρχουν στο εξωτερικό για να περιγράφουν ένα συναίσθημα αγάπης, πόνου, χαράς, λύπης...

Στο “Για μένα βράδιασε”, για παράδειγμα, και μόνο από τον τίτλο φτάνει να καταλάβεις πως είναι κάτι που ο περισσότερος κόσμος έχει ζήσει».

Ο ίδιος έχει συνεργαστεί με όλους τους Ελληνες αλλά και με μεγάλα ονόματα του εξωτερικού, όπως πέρσι, όταν συνεργάστηκε με τον διάσημο d.j. και παραγωγό David Guetta στη Μύκονο ως support d.j.

Τι πιστεύει πως ακούν σήμερα οι Έλληνες;

«Σίγουρα είμαστε επηρεασμένοι από το εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια με όλο αυτό το up που έχει κάνει η dance σκηνή, και κυρίως η τέκνο, αλλά αναμφισβήτητα το ελληνικό στοιχείο υπερτερεί, καθώς ο Έλληνας δεν μπορεί χωρίς ελληνικά!», τονίζει. Ο project manager της εκπομπής «Σπίτι με το Mega» αναφέρεται και στη φετινή σεζόν και στην εκπομπή που έχουν αγκαλιάσει οι τηλεθεατές.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Γράφουμε καθημερινά κυρίως με όσους δεν είχαμε προλάβει τα προηγούμενα χρόνια και έχουμε υψηλούς στόχους ακόμα και από το εξωτερικό, θα δούμε...», αποκαλύπτει. Όσο για τη λαμπερή οικοδέσποινα Ρούλα Κορόμηλά, αρκείται στο «δεν χρειάζεται να πω κάτι, το όνομα τα λέει όλα. Είναι η μία και μοναδική Ρούλα Κορόμηλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved