Σακελλαρόπουλος: «Βλέπαμε με τη γυναίκα μου μια μαγική παράσταση. Αυτή η βραδιά μας τόνωσε»
Showbiz

Σακελλαρόπουλος: «Βλέπαμε με τη γυναίκα μου μια μαγική παράσταση. Αυτή η βραδιά μας τόνωσε»

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος έχοντας δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τη σύζυγό του Χριστίνα και τα δύο του παιδιά, τον Γιώργο και την Κορίνα, αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή του τη συμβουλή της γιαγιάς του για τη μακροημέρευση μιας σχέσης.

«Πάμε για τριάντα χρόνια γάμου. Με αφορμή το βιβλίο, θυμήθηκα τη γιαγιά μου, η οποία έλεγε πως η σχέση -πόσο μάλλον ο γάμος- είναι σαν το τζάκι που, αν δεν το σκαλίσεις θα σβήσει. Αυτό σημαίνει ότι μια σχέση θέλει δουλειά, υποχωρήσεις κατανόηση, συγχώρεση, φροντίδα. Αν λείπουν τα στοιχεία αυτά, το ναυάγιο συμβαίνει πολύ σύντομα. Κάποτε το διαζύγιο ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Υπήρχαν ταλαιπωρημένες γυναίκες που δεν μπορούσαν να χωρίσουν.

Ηταν ένα στίγμα που ακολουθούσε τόσο τις ίδιες όσο και τα παιδιά τους. Σήμερα, με την αλλαγή των δεδομένων, φτάνουμε πιο εύκολα στο διαζύγιο. Κάποιοι διαφωνούν, τσακώνονται, χωρίζουν, τελειώνουν. Δεν κάθονται να δουλέψουν μια σχέση, να τη φροντίσουν με αγάπη και με ζεστασιά, και αυτό είναι πολύ επώδυνο από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά. Θεωρώ, ψάχνοντας επί ώρες δικογραφίες πως το μεγάλο θύμα του διαζυγίου είναι τα παιδιά. Πρέπει να βλέπουμε μια σχέση συντροφικά. Το ζευγάρι να κάνει συντροφιά, να πάει κινηματογράφο, θέατρο, να δει μια ταινία μαζί στο σπίτι με ένα φαγητό, να πάει σε μια συναυλία, σε μια μουσική παράσταση. Τις προάλλες πήγα στον Ελληνικό Κόσμο και είδα τον "Ζορμπά" του Καζαντζάκη. Ένιωσα με τη γυναίκα μου πάρα πολύ ωραία που καθόμασταν μαζί και βλέπαμε μια μαγική παράσταση με τον Γιάννη Στάνκογλου. Αυτή η βραδιά μάς τόνωσε».

Οσο για το αν θέλει τα παιδιά του να ακολουθήσουν τα βήματά του, τονίζει:

«Ο Γιώργος είναι μαθηματικός. Η κόρη μου η Κορίνα, που σπούδασε στο Φιλοσοφικό, έχει μια εξαιρετική τάση και στο γράψιμο. Και τα δύο μου παιδιά έχουν βιώσει δύσκολες στιγμές με έναν πατέρα που έφευγε το πρωί για να πάει στην εφημερίδα και γύριζε το χάραμα, έναν πατέρα ο οποίος ταξίδευε στο εξωτερικό δύο φορές την εβδομάδα για να δει αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, που δεν μπορούσε να είναι στα γενέθλια των παιδιών του. Θεωρώ ότι δεν θα ακουμπούσαν ποτέ αυτό το επάγγελμα, ακόμα και αν τους έδιναν έναν μικρό θησαυρό».

Πάντα σε εγρήγορση, ο Μένιος Σακελλαρόπουλος μας μιλά για το επόμενο βιβλίο του.

«Τα τελευταία οκτώ βιβλία βγαίνουν κάθε Οκτώβριο από τις εκδόσεις Ψυχογιός που σημαίνει πως αυτό θα συμβεί και με το 20ό βιβλίο μου, που αποτελεί ορόσημο για εμένα. Εχω ήδη τελειώσει την έρευνα το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μυτιλήνη και -επειδή είναι και σημαδιακό το νούμερο- μου δίνει μεγάλη χαρά και ευλογία», λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved