Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είναι συγκλονιστικός ο δεσμός με την αδερφή μου»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Είναι συγκλονιστικός ο δεσμός με την αδερφή μου»

Ελεύθερη, καλλιεργημένη, ετοιμόλογη, αστεία και χαλαρή. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει ξεκάθαρες απόψεις για τη ζωή, την κοινωνία, για όσα αναζητεί και για όσα γεμίζουν την περίπλοκη ψυχοσύνθεσή της.

Η ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη δίδυμη αδερφή της αλλά και το αν είναι άνθρωπος της συντροφικότητας.

Έχεις μια αδερφή, τη Δώρα. Είναι σημαντικός δεσμός στη ζωή σου;

«Μοιάζουμε πολύ, αλλά δεν είμαστε δίδυμες. Είναι τριάμισι χρόνια μεγαλύτερη. Είναι συγκλονιστικός δεσμός που συμπληρώνει το παζλ με τους ανθρώπους μου. Ειδικά επειδή όσο μεγαλώνεις δεν σε θέλουν και τόσο πολύ. Οταν είσαι νέος σε θέλουν για να σε εκμεταλλευτούν, να σε χειραγωγήσουν. Μεγαλώνοντας σοβαρεύεις κι εσύ και οι άλλοι απέναντι σου, οπότε το ότι έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν έτσι κι αλλιώς και σε στηρίζουν έτσι κι αλλιώς που σε μαλώνουν όταν χάνεις τα όριά σου, γιατί σε ξέρουν, είναι από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα στη ζωή. Για εμένα, η φιλία και η αδελφοσύνη είναι από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα στη ζωή»


Είσαι άτομο της συντροφικότητας ή είσαι και μόνη σου καλά;

«Περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά (γέλια). Είναι επιλογή μου η μοναχικότητά μου, γιατί περνώ πάρα πολύ ωραία μαζί μου, έχω πολλά πράγματα να κάνεις αισθάνομαι ότι χαλάω χρόνο, όταν είμαι με κόσμο. Επιπλέον, όταν κάνω ένα εξωστρεφές θέαμα όπως το «Σεσουάρ» με τόση διάδραση, μετά δεν θες να μιλήσεις σε κανέναν. Η μοναχικότητα αυτόν τον καιρό είναι μονόδρομος. Αφήνω χώρο για την οικογένειά μου, κάποιες φιλικές συνευρέσεις Είμαι απόλυτα συντροφική, αλλά και η μοναχικότητα είναι από τα πράγματα που είναι σαν πολυτέλεια και το υποστηρίζω, δεν μπορεί να μου το κλέψει κανείς», λέει στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved