Σπύρος Παπαδόπουλος: «Επειδή είχα να κάνω καμιά 20αριά χρόνια τηλεόραση δεν ήξερα τι μου γίνεται»
Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Επειδή είχα να κάνω καμιά 20αριά χρόνια τηλεόραση δεν ήξερα τι μου γίνεται»

Τη φετινή σεζόν απολαμβάνουμε τηλεοπτικά τον Σπύρο Παπαδόπουλο στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Για την απόφαση του να κάνει ξανά σίριαλ μετά από χρόνια απουσίας αλλά και για τη σχέση του με το… άγχος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Την επιστροφή στα σίριαλ έπειτα από 20 χρόνια πώς την αποφασίσατε;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάτι υπόψη μου. Μου τηλεφώνησαν, διάβασα το κείμενο, είπα πώς θα ήθελα να γίνει για να με αφορά, ό,τι ζήτησα από την ΕΡΤ μου τα δώσανε όλα οι άνθρωποι και είπα «ξεκινάμε». Είναι πολύ ωραίο όταν σου τυχαίνει κάτι που δεν το περιμένεις από το να το επιδιώκεις πολύ καιρό και να το κάνεις. Το χαίρομαι πολύ. Στην αρχή επειδή είχα να κάνω καμιά 20αριά χρόνια τηλεόραση δεν ήξερα τι μου γίνεται. Έλεγα «θα ξέρω;», «θα τα θυμάμαι;», «θα μπορώ να παίξω;».

Προλαβαίνετε να χαρείτε τις επιτυχίες σας ή σας καταβάλλει το άγχος για τις επόμενες;

«Την επιτυχία την αποτιμάς μετά, όχι την ώρα που είσαι στο γήπεδο και παίζεις ποδόσφαιρο ή τρέχεις σε έναν αγώνα. Κοιτάς μόνο τα πέντε-δέκα επόμενα μέτρα. Εχεις τόσα πράγματα για τα οποία πρέπει να αγωνιάς, εάν κάνεις τη δουλειά σου όπως την κάνουμε μερικοί άνθρωποι, που πραγματικά αγωνιζόμαστε. Δεν είναι ότι μας έχει δώσει κάποιος κάποιο ταλέντο, πάμε, τα λέμε και φεύγουμε. Εγώ δεν είμαι από αυτούς. Με αυτή την έννοια δεν. είμαι ταλαντούχος. Πρέπει να δουλέψω. Οπότε όταν δουλεύεις, τα πράγματα γεννιούνται και κάθε γέννα έχει τη δυσκολία της, δεν έχεις χρόνο ούτε χώρο μέσα σου για να απολαύσεις την επιτυχία. Την επιτυχία τη μαθαίνεις από τον κόσμο. Τότε χαίρεσαι. Και σε γεμίζει»

Σας τροφοδοτεί και με άγχος;

«Δεν χρειάζεται να μου δημιουργήσει κάτι εξωγενές άγχος. Το έχω από μόνος μου μέρα νύχτα».

Αλήθεια;

«Μόλις ασχοληθώ με κάτι με πιάνει άγχος να το καταφέρω», λέει στο Gala ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved