Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ήμουν ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για να γίνω ηθοποιός»
Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ήμουν ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για να γίνω ηθοποιός»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά από την δική του «ιστορία» που έχει γράψει με επιτυχία τόσο θεατρικά όσο τηλεοπτικά και κινηματογραφικά, παραδέχεται πως έγινε ηθοποιός… συμπωματικά!

Ηθοποιός γιατί;

«Γιατί έγινα; Ούτε που ξέρω. Δεν έχω ιδέα. Συμπωματικά γίνανε όλα. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός. Ούτε ποίημα στο σχολείο δεν είχα πει. Με λίγα λόγια ήμουν ο πιο ακατάλληλος άνθρωπος για να γίνω ηθοποιός. Όποιος με ήξερε και του έλεγες οπ ο Σπύρος θα γίνει ηθοποιός, θα έσκαγε στα γέλια. Αν μου έλεγε μια χειρομάντισσα «εσύ παιδί μου, θα ασχοληθείς με το θέατρο», θα της έλεγα «άλλαξε δουλειά γιατί θα πεινάσεις».

Είστε χαρούμενος για την επιλογή σας;

«Ναι. Αλλά δεν την επέλεξα. Με επέλεξε η δουλειά αυτή. Με τα χρόνια που έγινα ένα μαζί της νομίζω ότι τίποτα άλλο δεν θα μου έδινε τόση χαρά και μάλλον σε τίποτα άλλο δεν θα ήμουν τόσο καλός όσο είμαι εδώ. Δεν ξέρω πόσο καλός είμαι, αλλά όσο είμαι τέλος πάντων. Ηταν πραγματικά η τύχη μου βουνό».

Σκεφτήκατε ποτέ να τα παρατήσετε;

«Τα παράτησα μια φορά. Αλλά δεν με παράτησαν αυτά. Δουλεύαμε με τον Λευτέρη Βογιατζή και θυμάμαι πως είχα μπερδευτεί πολύ με τον ρόλο μου, δεν αισθανόμουν καλά. Κι αποφάσισα μια μέρα ότι δεν κάνω για το θέατρο. Μόνος μου. Και σηκώθηκα κι έφυγα. Του βρήκα έναν ηθοποιό, του έκανα πρόβες και είπα στον Βογιατζή «κοίταξε να δεις, εγώ δεν θα συνεχίσω στο θέατρο, δεν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά». Αλλώστε δεν είναι και μια δουλειά που μπορείς να την κάνεις απλά καλούτσικα. Έφυγα λοιπόν. Λίγο καιρό μετά ένας φίλος από τη σχολή, ο Κώστας Νταλιάνης, ανέβαζε ένα έργο, μου ζήτησε να πάω, με έριξε στο φιλότιμο και τελικά πήγα. Έπαιξα έναν ρόλο σε ένα έργο του Μπρεχτ, έγινε χαμός κι έτσι άρχισε να γυρίσει πάλι ο τροχός», αποκαλύπτει στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved