Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αυτή είναι η πρώτη λέξη που εμφανίζεται όταν γκουγκλάρουν το όνομά της
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αυτή είναι η πρώτη λέξη που εμφανίζεται όταν γκουγκλάρουν το όνομά της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία υποδύεται την Ιουλία από τη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega αποκαλύπτει στοιχεία του εαυτού της και της ζωής της.

Ανάμεσα σε άλλα η Αντιγόνη Κουλουκάκου μιλά στο ΟΚ για τους ρόλους – όνειρα, για το ποιο ακραίο πράγμα που έχει γραφτεί για εκείνη αλλά και για το αν την ενοχλεί που η πρώτη λέξη που εμφανίζεται όταν γκουγκλάρουν το όνομά της είναι η λέξη «ηλικία»

Όταν γκουγκλάρει κάποιος το όνομά σου, η πρώτη λέξη που βγαίνει δίπλα είναι η «ηλικία». Δηλαδή αυτό που έχουν αναζητήσει περισσότερο για σένα είναι το πόσων ετών είσαι! Αυτό σε ενοχλεί

(Ξεκαρδίζεται.) Όχι, δεν το ήξερα! Δεν ξέρω τι να σου πω. Με αγαπάω πολύ και αγαπάω και τις εμπειρίες που μου έχει προσφέρει η ηλικία μου. Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω όμορφα. Βασικά δεν ξέρω τι να σου απαντήσω ακριβώς, το θέμα είναι η ηλικία ή το τι ψάχνει ο κόσμος; Να πω δικαίωμά του; ΟΚ, να το πω!

Θεωρείς ότι στην εποχή μας, και ειδικότερα στη δουλειά σου, είναι σχεδόν απαγορευτικό για μια γυναίκα να γερνάει;

Έχουν πεθάνει αυτά τα στερεότυπα. Εγώ δεν τα βλέπω, απεναντίας βλέπω όλο και περισσότερο γυναίκες να μεγαλώνουν με φυσικότητα και να είναι στην πρώτη γραμμή της μόδας. Από την άλλη, στον χώρο μου δεν υπήρχε ποτέ αυτό ως συνθήκη. Υπάρχουν ρόλοι που ανυπομονείς να μεγαλώσεις για να τους ενσαρκώσεις.

Έχεις τέτοιο ρόλο-όνειρο ζωής;

Πολλούς. Άσε να πραγματοποιηθεί πρώτα και μετά όχι απλώς θα σ’ το πω, θα το φωνάξω! Με τα όνειρά μου είμαι λίγο φειδωλή πλέον αλλά συνεχίζω να λέω «dream big aim high» (σ.σ. «να κάνεις μεγάλα όνειρα και να στοχεύεις ψηλά»).

Αλήθεια, ποιο είναι το πιο άκυρο πράγμα που έχουν γράψει για σένα;

Δεν διαβάζω τι γράφουν για εμένα ως Αντιγόνη. Διαβάζω κριτικές, ναι, το κάνω. Και σχόλια που είναι εποικοδομητικά όσο επικριτικά και αν είναι – αν δεν εμπεριέχουν κακία. Στην αρχή με στενοχωρούν, το βλέπω όμως καθαρά από επαγγελματικής πλευράς και με κάνουν να μην εφησυχάζω αλλά να εξελίσσομαι.

Συνήθως μας τα στέλνουν οι φίλοι μας. Δεν σου έχουν πει ποτέ «καλά, είδες τι έγραψαν για σένα;»;

Οι φίλοι μου όχι, γιατί δεν είναι του χώρου και δεν ασχολούνται με αυτά. Η μαμά μου καμιά φορά, αλλά όχι συχνά… Στις αρχές της σειράς μού έλεγε περισσότερο, αλλά είναι μαμά. Μην της πειράξουν το παιδί της, βγάζει νύχια. Από την άλλη, η ίδια κάνει την πιο αυστηρή κριτική ever. Σε αγαπώ, μαμά, αλλά δεν χαρίζεσαι. (Γελάει.)

Σε έχουν μπερδέψει ποτέ στον δρόμο με κάποια άλλη;

Εμένα; Όχι, αφού καλά καλά δεν αναγνωρίζομαι ποια είμαι, θα με μπερδέψουν και με άλλη;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved