Κουρής για το τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ: «Υπάρχει πρόβλημα με τον παραγωγό, έχουν γίνει μηνύσεις»
Showbiz

Κουρής για το τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ: «Υπάρχει πρόβλημα με τον παραγωγό, έχουν γίνει μηνύσεις»

Στα 49 του χρόνια ο Νίκος Κουρής έχει την αποδοχή του κοινού και του σιναφιού του. Είναι διάσημος κι ας έχει επιλέξει το δύσκολο δρόμο, δηλαδή το off-Broadway ρεπερτόριο.

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκαλύπτει όλα όσα κάνει όταν έχει μια άσχημη μέρα ενώ μιλά για το παρασκήνιο πίσω από το τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ

Όταν έχεις μια άσχημη μέρα τι κάνεις;

«Έχω πάρα πολλές άσχημες μέρες. Υπάρχει ένας στίχος του Καρυωτάκη που λέει «Μερικοί άνθρωποι την κακή ώρα την έχουν μέσα τους». Δεν μου άρεσε αυτός ο στίχος γιατί τον καταλάβαινα πολύ μικρός Και κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι μπορεί ο καθένας να παραλλάξει αυτόν το στίχο και να τον κάνει «Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν την καλή ώρα μέσα τους» - κι έτσι άνθρωποι σαν εμένα που έχουν την κακή ώρα μπορούν να κάνουν πολύ εύκολα αυτό το παιχνίδι και ν’ αλλάξουν όλη τη διαδικασία της σκέψης τους. Γιατί υπάρχουν πολλές μέρες που έχω νιώσει τον εαυτό μου να με τραβάει κάτω. Δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα εξωτερικά, αλλά εσωτερικά λειτουργεί κάτι άλλο, που με θέλει κάτω. Ε, αυτό το παλεύω και το γυρίζω. Και το αναγνωρίζω όταν αρχίσει να συμβαίνει»

Με το τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ τι γίνεται;

«Η ΕΡΤ το θέλει πολύ, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα με τον παραγωγό, το οποίο ελπίζουμε κι εγώ και το κανάλι να λυθεί σύντομα. Το χάρηκα αυτό το παιχνίδι. Σκέψου, στις επαναλήψεις κάνει 6%, πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο του καναλιού. Κι αυτό το θεωρώ προσωπικό μου επίτευγμα. Θυμάμαι μου έλεγε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ότι είναι από τα πιο βαρετά φορμάτ κι όμως είχε απήχηση, έτσι υπερηφανεύομαι γι’ αυτό. Έχουν γίνει μηνύσεις, αλλά το κανάλι κι εγώ ελπίζουμε να ξαναβγεί. Ήταν υπέρβαση, στοίχημα, και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα κόντρα σε όλους που έλεγαν ότι είναι το πιο βαρετό παιχνίδι. Αυτό για μένα είναι συναρπαστικό».

Ο γιος σου έχει δει τις παραστάσεις σου;

«Όλες. Αλλώστε είναι πια έφηβος. Και, όχι, δεν μου ζητάει εξηγήσεις. Τα παιδιά είναι πολύ μπροστά. Οι μεγάλοι ζητάμε εξηγήσεις. Οι ενήλικες είμαστε πίσω. Σου λέει τι του αρέσει, τι δεν του αρέσει και έχει μια ιδιαίτερη προσωπικότητα, που την έχει από μόνος του. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν. Με ρώτησε μια καθηγήτριά του «πώς το φτιάξατε αυτό το παιδί;» και της απάντησα: «Μόνος του έγινε.» Είναι η φτιαξιά του. Δεν μπορείς να μπεις στον πυρήνα του», λέει ο ηθοποιός στο Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved