Καράβας-Ψαρρού: Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και είναι... όνειρο!
Showbiz

Καράβας-Ψαρρού: Στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και είναι... όνειρο!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να επιστρέψουν από ένα ταξίδι ζωής, αυτό που έκαναν στη Ζανζιβάρη της Αφρικής ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού και αμέσως έσπευσαν να ξεκινήσουν τον στολισμό του σπιτιού τους. 

Και φυσικά επικεντρώθηκαν στο κεντρικό κομμάτι του στολισμού για τις γιορτές που έρχονται οι οποίες φυσικά είναι αγαπημένες τόσο για τους ίδιους όσο και για τα παιδιά τους.

Δεν είναι άλλο από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που παραδοσιακά μπαίνει σε μία από τις πιο περίοπτες θέσεις του σαλονιού και το ίδιο συνέβη και στο σπίτι του ζευγαριού. Μάλιστα, η Ραφαέλα Ψαρρού ανέβασε φωτογραφία από το υπέροχο δέντρο το οποίο ομολογουμένως είναι πανέμορφο αλλά και πολύ στολισμένο.

Γιρλάντες, μπάλες κάθε μεγέθους, λαμπιόνια και λούτρινα ζωάκια στη βάση, συνθέτουν έναν υπέροχο στολισμό που η σύζυγος του κριτή του GNTM φρόντισε να επιδείξει με τον πλέον... παράδοξο τρόπο. Τι εννοούμε; Πόζαρε με κατακόκκινα εσώρουχα μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, προσπαθώντας να κλέψει λίγο -και πολύ θα πούμε εμείς- από το ενδιαφέρον των διαδικτυακών της φίλων στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η όμορφη και καλλίγραμμη nail artist είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Καράβα εδώ και εννέα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 8χρονο Φίλιππο και την 6χρονη Καλλιόπη που είναι και για τους δύο η απόλυτη προτεραιότητα.

Ο κριτής του GNTM ο οποίος έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους πιο διάσημους οίκους μόδας όπως Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré, Thierry Hermès, Vivienne Westwood είχε μιλήσει για τη γνωριμία με τη γυναίκα του:

«Με τη Ραφαέλα γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί. Δεν είχαμε κοινές παρέες. Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Συγκατοικήσαμε μετά από δύο μήνες σχέσης. Παντρευτήκαμε στις 2 Νοεμβρίου του 2012».

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες από τον υπέροχο στολισμό του σπιτιού τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved