Τζένη Θεωνά-Δήμος Αναστασιάδης: Ονειρεμένο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους!
Showbiz

Τζένη Θεωνά-Δήμος Αναστασιάδης: Ονειρεμένο το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους!

Ο μικρός Αρίωνας, ο γιος του Δήμου Αναστασιάδη και της Τζένη Θεωνά ο οποίος είναι μόλις τριών ετών, δείχνει να είναι μαγεμένος από το υπέροχα στολισμένο σαλόνι του σπιτιού τους.

Η ευτυχής μαμά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολλές χρυσές μπάλες, εκατοντάδες λαμπιόνια και αστραφτερές γιρλάντες και το αποτέλεσμα δείχνει να αρέσει πολύ στον μικρούλη που όπως είδαμε σε φωτογραφία που ανέβασε η Τζένη Θεωνά στέκεται μπροστά από το δέντρο και το θαυμάζει με δέος.

To σπίτι του ζευγαριού σε μία υπέροχη γειτονιά στου Παπάγου είναι μονοκατοικία, που εκτείνεται σε δύο ορόφους σε μία πευκόφυτη περιοχή μέσα στο πράσινο.

Η όμορφη ηθοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής έχουν εγκατασταθεί εκεί από τότε που απέκτησαν τον γιο τους και το έχουν διαμορφώσει και διακοσμήσει όπως ακριβώς το είχαν ονειρευτεί.

Σε κάθε γωνιά του είναι ευδιάκριτη και έντονη η προσωπική πινελιά της Τζένης Θεωνά η οποία θέλησε να έχει ως προτεραιότητα την άνεση και τη λειτουργικότητα του κάθε χώρου.

Ακόμα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, είναι στολισμένο σε μη ωφέλιμο για το σπίτι χώρο αλλά σε περίοπτη θέση ώστε να είναι ένα κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο στον χώρο του σαλονιού.

Επειδή είναι δύο επιπέδων η μονοκατοικία, ξεχωρίζει στο σαλόνι η σκάλα που οδηγεί στα πάνω δωμάτια. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει γίνει το αγαπημένο σημείο για να παίζει ο Αρίωνας τις μέρες των γιορτών.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved