Σαπουντζάκη: «Βασίλισσα με βγάλανε Ζωζώ και θα βασιλεύω όσο ζω»
Showbiz

Σαπουντζάκη: «Βασίλισσα με βγάλανε Ζωζώ και θα βασιλεύω όσο ζω»

Ξεκάθαρα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι από τις τελευταίες μεγάλες και λαμπερές σταρ της χώρας μας και με κάθε τρόπο μας το θυμίζει! 

Σε συνέντευξή της, η αγαπημένη τραγουδίστρια και ηθοποιός που έχει χαράξει μία από τις μακροβιότερες και πιο λαμπερές καριέρες στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας μας, μιλάει για τις βλέψεις της για το άμεσο μέλλον, ενώ δεν κρύβει την επιθυμία της να πουλήσει μέρος του σπιτιού της στην Κινέτα που κάηκε πριν από μερικά χρόνια από καταστροφική πυρκαγιά στο παραλιακό θέρετρο. Πρόκειται για μία υπέροχη έπαυλη που κάποτε έζησε πολύ μεγάλες στιγμές και φιλοξένησε τα μεγαλύτερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου της Ελλάδας. Πλέον όμως, όπως αποκαλύπτει η Ζωζώ Σαπουντζάκη, επειδή δεν μπορεί να φτιαχτεί από την αρχή όπως ήταν παλιά από την ίδια, αποφάσισε να το πουλήσει. Διαβάστε παρακάτω τι αποκάλυψε...

Έχετε προγραμματίσει κάποια επαγγελματική εμφάνιση;

Υπάρχουν πολλές προτάσεις. Δεν ξέρω όμως αν θα κάνω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να εμφανίζομαι συνέχεια. Για εμένα και το να πάω για φαγητό πλέον είναι μία εμφάνιση γιατί και σε αυτές είμαι προσεγμένη. Ντύνομαι ωραία κτλ. Κάνω εμφανίσεις έτσι.

Μιλήστε μου για το σπίτι σας που κάηκε στην Κινέτα. Το φτιάχνετε ξανά;

Όχι εγώ. Ένα μέρος κράτησα εγώ και το άλλο θα το δώσω, θα το δώσω κάπου αλλού γιατί δεν έχει νόημα. Το σπίτι μου δεν είναι όπως ήταν και για να φτιαχτεί όπως ήταν χρειάζονται πολλά χρήματα. Ήταν πολύ ακριβό σπίτι. Τώρα θα δώσω το μισό και το μισό θα το κρατήσω. Το μισό υπάρχει ακόμη αλλά το υπόλοιπο εγώ δεν μπορώ να το φτιάξω. Πήγα και πέρυσι το καλοκαίρι και έμεινα στο ισόγειο αλλά το πάνω μέρος είναι κατεστραμμένο, δεν έχω πουλήσει το κατεστραμμένο μέρος όμως αποφάσισα να το δώσω.

Για το τέλος τι θα θέλατε να ευχηθείτε;

Αγαπώ τη ζωή, αγαπάω τη Ζωζώ και εκείνο που εύχομαι είναι μέχρι να ζω να είμαι γερή. Βασίλισσα με βγάλανε Ζωζώ και θα βασιλεύω όσο ζω.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved