Έμιλυ Κολιανδρή: «Νιώθω υπερήφανη και τυχερή με την επιλογή μου»
Showbiz

Έμιλυ Κολιανδρή: «Νιώθω υπερήφανη και τυχερή με την επιλογή μου»

Έχει καταφέρει, με σκληρή δουλειά και επιδεκτικές συνεργασίες, να φτάσει στην κορυφή. Όπως πάντα, έτσι και φέτος, η Έμιλυ Κολιανδρή ξεχωρίζει μέσα από τη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι». Υπερήφανη και γεμάτη, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για την τηλεόραση, το Netflix και τους ρόζους της ζωής της.

Όταν πήρατε το σενάριο στα χέρια σας, καταλάβατε ότι αυτή η σειρά θα συζητηθεί;

«Οταν πήρα το σενάριο στα χέρια μου, κατάλαβα ότι υπήρχε ζουμί στην υπόθεση. Είναι ένα σενάριο καλογραμμένο, με διαλόγους ζωντανούς. Αυτό είναι τρομακτικά δύσκολο, δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις την αγωνία σε μια σειρά με πολλά επεισόδια. Η σειρά μας έχει αυτό το φοβερό ατού, συμβαίνει κάτι διαφορετικό σε κάθε επεισόδιο. Ένας ακόμη λόγος που αρέσει είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν πολλές σύγχρονες σειρές, έχουμε πολλά δραματικά, εποχής. Το Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι αστυνομικού ενδιαφέροντος, με μυστήριο, σασπένς. Το θέμα του bullying, της σκληρότητας στις σχέσεις των εφήβων, είναι σπουδαίο θέμα, δεν έχει ξαναθιγεί μέσα από σειρά, θεωρώ ότι αν ένα παιδί ταυτιστεί με τη σειρά, θα νιώσει ότι δεν είναι μόνο. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, τέλος, είναι ότι έχει μια ωμότητα στην αναπαράσταση των γεγονότων, δεν ωραιοποιεί ακόμη και άσχημες καταστάσεις. Αυτό αγγίζει το κοινό. Να πω ότι έχει φανατικό κοινό, είχα χρόνια να το ζήσω όλο αυτό».

Στις αρκετές προτάσεις που σας έγιναν γιατί είπατε το «ναι» σε αυτή την παραγωγή;

«Είναι η χρονιά που δέχτηκα τις περισσότερες τηλεοπτικές προτάσεις και είναι λογικό αν αναλογιστείς πόσες σειρές έχουμε. Πήρα ένα - δύο σενάρια στα χέρια μου, αλλά δεν μου «μίλησαν». Ήταν η πρώτη πρόταση που μου έγινε το «Κάνε ότι κοιμάσαι». Είχε κάποια στοιχεία που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον, αλλά πάντα είναι ένα μεγάλο λαχείο αυτό που θα συμβεί στην τηλεόραση. Ποτέ κανείς δεν είναι σίγουρος για την επιτυχία. Αν υπήρχε συνταγή, θα έκαναν τα κανάλια κάθε χρόνο και από μία επιτυχημένη σειρά. Οπότε ήμουν τυχερή. Νιώθω υπερήφανη και τυχερή με την επιλογή μου. Είναι σπουδαίο να μπορείς να λες ότι συμμετέχεις σε μια σειρά που είναι ενός επιπέδου και πάνω»

Μιλάμε για μια νέα εποχή στην τηλεόραση;

«Εχουμε γυρίσει σε μια λογική να δίνεται χώρος και χρόνος, δεν τρέχεις να προλάβεις να βγάλεις επεισόδια σε δύο μέρες. Δίνονται χρόνος και φροντίδα. Είναι η αρχή για την της μυθοπλασίας στην Ελλάδα. Δεν να αντιμετωπίζονται όλα με προχειρότητα και μια φιλοσοφία «άντε μωρέ, τηλεόραση είναι» Στην τηλεόραση μπορούν να γίνουν πράγματα»

Την είσοδο του «Maestro» στο Netflix πώς την ακούσατε;

«Νιώθω υπερήφανη, δίκαια έγινε. Στο Netflix υπάρχει και αρκετή σαβούρα, όμως χουν και εκπληκτικές παραγωγές. Βλέποντας το «Maestro», ανοίγει το μάτι σου, με την αισθητική του, με τα πλάνα του. Από την πρώτη στιγμή είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να σταθεί δίπλα σε μεγάλες παραγωγές στο εξωτερικό. Είναι μία ακόμα απόδειξη ότι τα πράγματα χωρίς χρήματα, χρόνο και χωρίς μεράκι από τί κάθε συντελεστή δεν πάνε μπροστά. Το θαύμα δεν γίνεται έτσι», λέει στο περιοδικό Tύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved