Ντίνος Καρύδης: «Ήμουν στο ίδιο έργο με Παπαχαραλάμπους-Φιλιππίδη και δεν είχα καταλάβει κάτι»
Showbiz

Ντίνος Καρύδης: «Ήμουν στο ίδιο έργο με Παπαχαραλάμπους-Φιλιππίδη και δεν είχα καταλάβει κάτι»

Ο Ντίνος Καρύδης, αναφερόμενος στα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας με τον Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου η δίκη με κατηγορίες βιασμού και απόπειρας βιασμού να βρίσκεται σε εξέλιξη, αποκαλύπτει πως υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της συνεργασίας του με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία ανήκει ανάμεσα στις γυναίκες που τον κατήγγειλαν. 

Ο μεγάλος ηθοποιός στη συνέντευξή του μιλάει για όλα εκείνα που ίσως έχει μετανιώσει στη διαδρομή του μέχρι σήμερα στον χώρο της υποκριτικής και παραδέχεται ότι δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα όταν συνεργαζόταν με Φιλιππίδη-Παπαχαραλάμπους.

Θα αλλάζατε κάτι στη σπουδαία αυτή διαδρομή;

Ναι ίσως να έλεγα περισσότερα ναι, γιατί είπα πολλά όχι. Δεν έκανα σωστά που είπα κάποια όχι. Δεν έπρεπε τελικά. Έκανα και κάποια λάθη επαγγελματικά που τώρα που πέρασαν τα χρόνια μετάνιωσα. Ήταν λάθος για παράδειγμα που είπα όχι στον Νίκο Φώσκολο. Έπαιζα με τη Μαρία Αλιφέρη στο «Η κραυγή των Λύκων» και ο παραγωγός με φώναξε και μου είπε πως το έδειξε στην Αγγλία και είπαν πως ήμουν ο καλύτερος.

Έπαιξα σε 13 επεισόδια, μετά ήρθαν τα άλλα 13 και μου έδωσε 3 ατάκες σε κάθε επεισόδιο. Πήγα στο γραφείο του Σεΐδη και του είπα αυτά να τα παίξεις εσύ και του τα πέταξα. Μου είπε πως αν τολμήσω να φύγω θα με αποκλείσει και από τα 2 κανάλια. Του απάντησα πως αν τολμήσεις να στερήσεις το ψωμί του παιδιού μου θα σε αποκλείσω από τον πλανήτη. Το ίδιο βράδυ με πήρε ο Φώσκολος και με παρακάλεσε να μην φύγω και του είπα όχι. Αυτό μετάνιωσα. Εγώ φταίω.

Πώς σας φάνηκαν όλα αυτά που συνέβησαν στο θέατρο με τις κακοποιητικές συμπεριφορές;

Όλα αυτά που έγιναν και με τον Φιλιππίδη έγιναν πίσω από κλειστές πόρτες. Ήμουν στο ίδιο έργο με την εξαιρετική Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και δεν είχα καταλάβει κάτι. Αν συνέβησαν όλα αυτά συνέβησαν με κλειστές πόρτες. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη είχα κάποια προβληματάκια, αλλά δεν θα ήθελα να σταθούμε σε αυτά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved