Καρύδης: Η φιλία με την Τζένη, η Σμαράγδα και η άγνωστη ιστορία πίσω από μία σκηνή με την Αλίκη
Showbiz

Καρύδης: Η φιλία με την Τζένη, η Σμαράγδα και η άγνωστη ιστορία πίσω από μία σκηνή με την Αλίκη

Για τις σχέσεις που διατηρούσε με τις σπουδαίες Αλίκη Βουγιουκλάκη και Τζένη Καρέζη μίλησε σε συνέντευξή του ο Ντίνος Καρύδης... 

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει επίσης για τη γυναίκα που μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει που δεν είναι άλλη από την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη...

Όταν η κόρη σας αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αγχωθήκατε;

Όταν ήταν 7 χρονών είπε ένα ποίημα στο σχολείο που το είπε τόσο ωραία που είπα μέσα μου ότι θα γίνει μία σπουδαία ηθοποιός. Στο Κολωνάκι σε ένα ζαχαροπλαστείο θυμάμαι ήταν 12 χρονών κα την ρώτησε ένας φίλος μου συγγραφέας, τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις και του είπε, ηθοποιός, την ρώτησε γιατί και του απάντησε η κόρη μου για τη μαγεία. Εκεί τα έχασα. Πέρασε στο Εθνικό με την πρώτη και θυμάμαι ήταν διευθυντής τη σχολής ο πατέρας του Δημήτρη Λιγνάδη. Μόλις είπε τα πρώτα λόγια την πέρασε και τελείωσε με άριστα. Όταν πήγε στο σχολείο η Σμαράγδα μου, την ρώτησε κάποιος πού δουλεύει ο μπαμπάς σου και εκείνη του απάντησε, δεν δουλεύει παίζει.

Από τη συνεργασία με την Αλίκη και την Τζένη τι θυμάστε;

Θα σου αποκαλύψω κάτι για πρώτη φορά που νομίζει ο κόσμος ότι έγινε κατά λάθος, ενώ έγινε σε συνεννόηση με την Αλίκη. Στην ταινία «Η Αλίκη στο ναυτικό» όταν κάναμε τη σκηνή της παρέλασης μου φέρνει το όπλο στο πρόσωπό μου και παραλίγο να μου βγάλει το μάτι. Μου είπε η ίδια Ντίνο πρόσεξε θα σου φέρω το όπλο στο μάτι να κάνεις λίγο προς τα πίσω. Συνεννοηθήκαμε και έγινε αυτό. Όλος ο κόσμος νομίζει ότι είχε γίνει κατά λάθος.

Αυτό το λέω για πρώτη φορά, θυμάμαι όταν πήγα και βρήκα την Τζένη Καρέζη και την είδα μπροστά μου έπαθα ζημιά με τα μάτια της. Δεν είχε βρει τον Καζάκο ακόμη. Τα μάτια της Καρέζη ήταν απίστευτα και δεν θα ξεχάσω το πόσο εντυπωσιάστηκα. Ήταν φίρμα ήδη.

Στο τέλος ήσασταν δίπλα στην Αλίκη;

Όχι δεν ήμουν και όταν έφυγε το έμαθα οδηγώντας ένα αυτοκίνητο. Το έμαθα από το ραδιόφωνο και σοκαρίστηκα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved