Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Κάθε χωρισμός είναι σαν ένα πένθος. Περνάς από όλα τα στάδια»
Showbiz

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Κάθε χωρισμός είναι σαν ένα πένθος. Περνάς από όλα τα στάδια»

Η Ιουλία από τη σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega είναι μια ιδιαίτερη τηλεοπτική ηρωίδα που τη συνθέτει ένα δυσεπίλυτο και ταυτόχρονα ελκυστικό παζλ χαρακτηριστικών, συναισθημάτων και αντιδράσεων

Κάτι που σπάνια συναντάς. Εξίσου ιδιαίτερη, αν και με μια υφή διαφορετική, είναι και η άκρως περιζήτητη πλέον ηθοποιός που την ενσαρκώνει, η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Ποια είναι η δική σου οπτική για τον γάμο;

«Μια όμορφη γιορτή ως τελετή, μιλώντας. Από εκεί και πέρα, η δέσμευση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που μεγαλώνουν παιδιά ή που δεσμεύονται ο ένας προς τον άλλο με γνώμονα την αγάπη και τον σεβασμό είναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Εγώ πιστεύω στον έρωτα, στην αγάπη και στο «για πάντα μαζί».

Δεν είναι όμως δύσκολο το «για πάντα» στην εποχή μας;

«Ποιος είπε ότι τα όμορφα στη ζωή είναι εύκολα; Από τα προσωπικά μας μέχρι τα επαγγελματικά μας, όλα τα αγαθά κόποις κτώνται. Δεν ήμουν ποτέ το παιδί που του άρεσαν τα εύκολα και εφησυχαζόταν. Και όσο περισσότερο μου έλεγαν «αυτό δεν γίνεται» ή «δεν μπορείς», τόσο περισσότερο αυτό με πείσμωνε για να επιμείνω. Πλέον το έχω τιθασεύσει αυτό γιατί έχω καταλάβει ότι υπάρχουν πράγματα στη ζωή που είναι μοναχικά. Αν βρεθεί ένας άνθρωπος να σε καταλάβει και να σε αποδεχτεί για αυτό που είσαι, αυτό τον άνθρωπο τον κρατάς και είναι το «για πάντα» σου».

Ποιο λάθος σε σχέση σου δεν θα ήθελες να επαναλάβεις;

«Λάθη θα κάνεις πάντα, απλώς θα είναι καινούρια, διαφορετικά. Οι σχέσεις θέλουν δουλειά καθημερινά, όπως και η σχέση με τον εαυτό μας. Συνεχώς αλλάζουμε, εξελισσόμαστε και είναι δύσκολο να πορευόμαστε αρμονικά με έναν άνθρωπο για πολλά χρόνια, αλλά αυτή η δυσκολία είναι που κρύβει όλη τη γοητεία του «για πάντα». Πάντα ο πυρήνας μιας σχέσης θα είναι τα συναισθήματα που προκύπτουν μέσα από την αγάπη».

Είναι τελικά πιο δύσκολο να φεύγεις ή να σε αφήνουν;

«Και τα δύο επώδυνα είναι. Αλλά δεν γίνεται να τα γενικεύσουμε. Κάθε χωρισμός είναι σαν ένα πένθος. Περνάς από όλα τα στάδια είτε φύγεις είτε σε αφήσουν. Το μόνο που πραγματικά αλλάζει είναι ίσως η σειρά των συναισθημάτων των οποίων βιώνεις έπειτα, αλλά δεν τα αποφεύγεις με όποια σειρά κι αν έρθουν», λέει στο ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved