Melisses: Το gossip-tv στην απονομή πλατινένιου δίσκου! Η συγκίνηση του Μάστορα
Showbiz

Melisses: Το gossip-tv στην απονομή πλατινένιου δίσκου! Η συγκίνηση του Μάστορα

Melisses: Μια λαμπερή βραδιά γεμάτη συγκίνηση, ενθουσιασμό και «παράσημα»!

Το βράδυ της Τετάρτης (7-12) στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον πραγματοποιήθηκε η πολλαπλή απονομή των πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών του συγκροτήματος με τον Χρήστο Μάστορα να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος.

Το gossip-tv ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συγκροτήματος και της Panik Records και σας μεταφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν στην όμορφη αυτή βραδιά με οικοδέσποινα τη Δανάη Μπάρκα.

Στην πολλαπλή απονομή, το no1 συγκρότημα της χώρας και ο πολυτάλαντος frontman Χρήστος Μάστορας, παρέλαβαν από τον CEO της Panik, Γιώργο Αρσενάκο, τις πλακέτες για τις ψηφιακές πωλήσεις των επιτυχιών τους, τραγουδιών που έχουν γίνει αγαπημένα του κοινού, κατέκτησαν το no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και έχουν αθροιστικά πάνω από μισό δισεκατομμύριο YouTube views.

Οι ΜΕΛΙSSES και ο Χρήστος Μάστορας μετρούν 12 τετραπλά πλατινένια, πλατινένια και χρυσά digital singles, καθώς και 2 χρυσά albums, έχοντας περισσότερα από 100 εκατομμύρια streams.

Στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο «Έναστρον», όπου οι ΜΕΛΙSSESS εμφανίζονται αυτή τη σεζόν με μεγάλη επιτυχία, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, βραβεύτηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις ΜΕΛΙSSES, το team της Panik Records, άνθρωποι από τον χώρο του ραδιοφώνου και των ΜΜΕ, φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, καθώς και θαυμαστές του συγκροτήματος.

Θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πάντες για τη στήριξη και την παρουσία τους, οι ΜΕΛΙSSES έκλεισαν τη βραδιά με ένα live - έκπληξη, γεμάτο με τις επιτυχίες τους και την αστείρευτη ενέργειά τους.



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved