Δέσποινα Βανδή: Η βραδινή έξοδος και το ιδανικό μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα με δυο κινήσεις
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η βραδινή έξοδος και το ιδανικό μακιγιάζ για τα Χριστούγεννα με δυο κινήσεις

Βραδινή έξοδος για τη Δέσποινα Βανδή και λατρέψαμε το μακιγιάζ της.

Το βράδυ της Τετάρτης (7-12) στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον πραγματοποιήθηκε η πολλαπλή απονομή των πλατινένιων και χρυσών επιτυχιών του συγκροτήματος και δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί η τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνισή της.

Επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με άνοιγμα μπροστά ενώ έκανε το ιδανικό μακιγιάζ για την εποχή.

Ένα μακιγιάζ που μπορεί κι εσύ να κάνεις τις ημέρες των Χριστούγεννων αφού είναι απλό και παράλληλα λαμπερό. Με βάση τα ζεστά χρώματα του καφέ και ένα απίθανο eye liner ήταν μια κούκλα.

Στα χείλη της προτίμησε το κλασσικό nude ενώ είχε τονίσει τα φρύδια της.

Δες την στη gallery

Στη λαμπερή βραδιά, που έγινε στο «Έναστρον», όπου οι ΜΕΛΙSSESS εμφανίζονται αυτή τη σεζόν με μεγάλη επιτυχία, μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και παρουσίασε η Δανάη Μπάρκα, βραβεύτηκαν και οι συντελεστές των τραγουδιών και οι συνεργάτες που συνέβαλαν σ’ αυτές τις μεγάλες επιτυχίες.

Παρόντες ήταν καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί κατά καιρούς με τις ΜΕΛΙSSES, το team της Panik Records, άνθρωποι από τον χώρο του ραδιοφώνου και των ΜΜΕ, φιλικά και συγγενικά πρόσωπα, καθώς και θαυμαστές του συγκροτήματος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved