Μαρία Λεκάκη: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της - Η σπάνια φώτο που δημοσίευσε η ηθοποιός
Showbiz

Μαρία Λεκάκη: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της - Η σπάνια φώτο που δημοσίευσε η ηθοποιός

Η Μαρία Λεκάκη μας έδειξε την κόρη της, Ζωή η οποία είναι 17 χρονών!

Η Μαρία Λεκάκη από το 2007 μέχρι το 2012 ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη, Λεωνίδα Πανωνίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Ζωή!

Η ηθοποιός μπορεί να έχει δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα με την κόρη της όταν ήταν μικρή, όμως πριν λίγες μέρες πρώτη φορά πόσταρε φωτογραφία της της 17χρονης Ζωής η οποία απεικονίζεται στο κρεβάτι να παίζει με το γατάκι τους.

«Δεν θεωρώ ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Πηγαίνω μόνο όταν έχω να μιλήσω για κάτι. Νομίζω ότι αν εκθέτω την προσωπική μου ζωή, χάνω την ελευθερία μου», είχε η Μαρία Λεκάκη σε συνέντευξη στο Happy Day.

Ενώ, όταν η κόρη της ήταν 10 ετών, η Μαρία Λεκάκη είχε μιλήσει για την κόρη της και τη μητρότητα στον «Τηλεθεατή» τονίζοντας: «Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά. Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου».

Η Μαρία Λεκάκη πόσταρε πρόσφατξ φωτογραφία της κόρης της που κρύβει το πρόσωπό της, όμως όπως μπορούμε να δούμε έχει πάρει το στυλ της μαμάς της!

Δείτε την στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved