Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σολωμού σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα απ' όσα έχεις δει μέχρι τώρα!
Showbiz

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Σολωμού σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα απ' όσα έχεις δει μέχρι τώρα!

Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει πρωτότυπο, ξεχωριστό και σίγουρα εκκεντρικό αφού δεν μοιάζει με κανένα από όσα έχεις δει μέχρι σήμερα! 

Ο λόγος για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρία Σολωμού η οποία θέλησε να φέρει το Christmas spirit στο σπίτι της. Και τα κατάφερε μία χαρά, στολίζοντας ένα υπέροχο αλλά... ανάποδο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Πρόκειται για ένα διακοσμητικό ανάποδο έλατο που έχει κλαδιά μόνο στο πάνω μέρος του τα οποία η Μαρία Σολωμού φρόντισε να στολίσει με πολλά λαμπιόνια και λάμπες διαφόρων χρωμάτων, προσδίδοντας το δικό της στυλ που όπως γνωρίζουμε όλοι είναι ασυμβίβαστο, ξεχωριστό και φυσικά πολύ διαφορετικό από πολλά άλλα.

Η Μαρία Σολωμού τοποθέτησε το συγκεκριμένο «κόσμημα» σε κεντρικό σημείο στο σαλόνι του σπιτιού της και τράβηξε τη φωτογραφία που στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη ηθοποιός τελευταία έχει αποφασίσει να μη μοιράζεται με κανέναν την προσωπική της ζωή.

Παρ' όλο που οι φωτογραφικοί φακοί την απαθανατίζουν συχνά σε βραδινές εξόδους της με τον Mente Fuerte, η ίδια δεν θέλει να αποκαλύψει το οτιδήποτε για τη μεταξύ τους σχέση και μάλιστα ακόμα και όταν ερωτάται, αποφεύγει να πει το οτιδήποτε.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η Μαρία Σολωμού είναι πολύ ευτυχισμένη και δείχνει να διανύει μία πολύ καλή περίοσο στη ζωή της.

Δείτε παρακάτω φωτό από το υπέροχα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved