Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η άτυχη εγκυμοσύνη, το παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ & η απώλεια που τη συγκλόνισε
Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η άτυχη εγκυμοσύνη, το παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ & η απώλεια που τη συγκλόνισε

Μπορεί η ζωή της Ζωζώς Σαπουντζάκη να υπήρξε πάντα λαμπερή, μέσα στα φώτα και τη σκηνή, όμως δεν υπήρξε πάντα το ίδιο φωτεινή η ζωή της. 

Και εκείνη έζησε δύσκολες στιγμές που ακόμα και σήμερα θυμάται με λύπη και πικρία, και εκείνη ένιωσε την εγκατάλειψη και τον βαρύ πόνο μιας απώλειας όταν έχασε κάποιο αγαπημένο της πρόσωπο.

Η βασίλισσα της νύχτας, σε μία συνέντευξη εξομολόγηση, μιλάει για όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές και αποκαλύπτεται...

Η επιτυχία που κάνατε, σας έκανε να χάσετε τον έλεγχο;

Όχι ποτέ. Καμία σχέση δεν έχω στη ζωή μου με την Ζωζώ που βγαίνει στην πίστα και στο θέατρο. Καμία απολύτως. Εκείνη την ώρα ξεχνιέμαι, είμαι μία άλλη, λειτουργώ τελείως διαφορετικά. Όχι ότι το παίζω βεντέτα, είναι από μέσα μου. Είναι ψώνιο όλο αυτό αλλά όχι ανάγκη. Είναι αγάπη. Έτσι γεννήθηκα, έτσι μεγάλωσα. Γνώρισα άρχοντες και ήταν η ζωή μου πολύ ωραία. Ήμουν επαναστάτρια, ήμουν η πρώτη που πέταξα το μικρόφωνο κι έγινα ένα με τον κόσμο.

Σας στοίχισε που δεν κάνατε ένα παιδί;

Το ήθελα πολύ. Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί και θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν έγκυος από τον Αντρέα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό εκεί στην Κινέτα γι’ αυτόν τον λόγο. Έπιασα παιδί αλλά δεν πρόσεξα. Χόρευα και δούλεψα πολύ. Μου έλεγε η μητέρα μου παιδάκι μου δεν κάνει να κάνεις σπαγγάτ και τελικά απέβαλα. Μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάστηκα.

Ακραία εκδήλωση θαυμασμού είχατε;

Είχα πάντοτε από όλους. Ήταν βράδυ και κοιμόμουν και με πήρε κάποιος τηλέφωνο για δουλειά ο οποίος ήταν και μεγάλος θαυμαστής μου. Την επόμενη ημέρα δώσαμε ραντεβού στην Κινέτα, με έπεισε. Αφού μου έδωσε προκαταβολή πήρε μία μεγάλη φωτογραφία μου και ανέβηκε τα σκαλοπάτια και έκανε τον σταυρό του. Έπαθα σοκ και είπα τρελός είναι.

Η πιο σημαντική απώλεια της ζωής σας;

Ήταν η απώλεια του Ανδρέα Πολίτη του άντρα μου. Έφυγε νωρίς και το ξεπέρασα πάρα πολύ δύσκολα.

Η απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη;

Ανατριχιάζω που τη θυμάμαι. Η Μάρθα μου ήταν το καλύτερο παιδί. Δουλέψαμε πολύ μαζί. Ήταν πολύ άδικο γιατί ταλαιπωρήθηκε πολλά χρόνια. Στενοχωριέμαι πολύ. Έφυγε νέα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved