Σαπουντζάκη: Ο άντρας που δεν θέλει να θυμάται και ο έρωτας με τον νυν σύντροφό της εδώ & 30 χρόνια
Showbiz

Σαπουντζάκη: Ο άντρας που δεν θέλει να θυμάται και ο έρωτας με τον νυν σύντροφό της εδώ & 30 χρόνια

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν θεωρείται τυχαία η βασίλισσα της νύχτας τα τελευταία πενήντα χρόνια καθώς ζει τη ζωή της στο μάξιμουμ. 

Γι' αυτό και όταν της ζητούν να βάλει τίτλο στη ζωή της, εκείνη δείχνει ασταμάτητη και γεμάτη ενέργεια. Η κορυφαία περφόρμερ, παραδέχεται ότι δεν υπήρξε τυχερή στον έρωτα, μιλάει για τον άνδρα που δεν θέλει να θυμάται αλλά και για τον νυν σύντροφό της με τον οποίο αισίως είναι μαζί εδώ και 30 χρόνια...

Αν βάζατε έναν τίτλο στη ζωή σας ποιος θα ήταν;

«Ζωζώ μην βάζεις στοπ. Δεν τελειώνεις ποτέ».

Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας;

Ήταν ναι. Δεν υπήρξα όμως και τόσο τυχερή. Έκανα ένα γάμο με έναν γιατρό που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα ο οποίος ζήλευε πολύ και μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο. Τα μάζεψα και έφυγα. Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια. Χρήματα δεν είχε γιατί δεν μου έδινε να πάρω την κολόνια μου. Πήραμε διαζύγιο και επέστρεψε γιατί ήθελε να με παντρευτεί ξανά αλλά του είπα όχι τώρα είναι αργά.

Τον τωρινό σας σύντροφο πώς τον γνωρίσατε;

Ένα βράδυ γυρίζοντας από τη δουλειά τράκαρα πολύ άσχημα γιατί ήμουν κουρασμένη. Σώθηκα από θαύμα και το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια, θυμάμαι πήγα στο νοσοκομείο και μου είπε ο γιατρός βγάλε τώρα την ταυτότητα να δούμε πόσο είσαι. Τελικά γίναμε φίλοι με τον γιατρό. Μετά από αυτό γνώρισα τον σύντροφό μου. Ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής και με βοήθησε με το αυτοκίνητο. Ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και αρχίσαμε να βγαίνουμε, μου έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Σιγά σιγά προχώρησε και είμαστε μαζί 30 χρόνια.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved