Οι μικροί συγκάτοικοί μας: Η Μαριάννα Παπαγεωργίου ερμηνεύει τραγούδι του Κύρου Λόντου
Showbiz

Οι μικροί συγκάτοικοί μας: Η Μαριάννα Παπαγεωργίου ερμηνεύει τραγούδι του Κύρου Λόντου

Aκόμη ένα τραγούδι του Κύρου Λόντου κυκλοφόρησε από τη Sonar Music, το οποίο αναμένεται να ενταχθεί στο album που θα κυκλοφορήσει ο σπουδαίος δημιουργός, με τη συμμετοχή γνωστών ονομάτων της μουσικής σκηνής.

Πιο συγκεκριμένα ο καταξιωμένος Κύπριος συνθέτης και στιχουργός μας συστήνει ένα βιωματικό τραγούδι που έχει τίτλο «Οι μικροί συγκάτοικοί μας».

Το νέο τραγούδι του Κύρου Λόντου το ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο η σπουδαία ερμηνεύτρια, Μαριάννα Παπαγεωργίου.

Ο Κύρος Λόντος μιλώντας για τη νέα του δημιουργία αναφέρει: «Είναι ένα βιωματικό τραγούδι, με το οποίο είμαι σίγουρος ότι πολλοί γονείς αλλά και παιδιά μπορούν να ταυτιστούν.

Όντως, αποτελεί μια αφιέρωση σε όλους τους φίλους που τα παιδιά μας μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν μαζί.

Θεωρώ πως ο κάθε γονιός από το μπαλκόνι του χρόνου, μπορεί να αναρωτηθεί έκπληκτος πως πέρασαν τόσα χρόνια. Πώς τόσα μικρά και καθημερινά πράγματα που αποτελούσαν μέρος της ζωής του, ξαφνικά έχουν λήξει.

Περνώντας τώρα πια στη σφαίρα των αναμνήσεων όλες αυτές οι μικρές στιγμές, υπογραμμίζουν μια τεράστια ζωή.

Αναφερόμουν πάντα θυμάμαι χαριτολογώντας, στα παιδιά μας, σαν «μικρούς συγκάτοικους».

Η υποψία της νοσταλγίας, ήταν εκ των προτέρων αναμενόμενη, καθώς χαιρόμουν το μεγάλωμα και προσδοκούσα στην ενηλικίωση τους.

Ευχαριστώ την Μαριάννα Παπαγεωργίου που και αυτή σαν μητέρα έχει πιάσει τον παλμό της ουσίας του στίχου και μέσα από την ιδιαίτερη της φωνή κατάφερε να δώσει όλο το συναίσθημα που το τραγούδι απαιτεί.

Αφιερωμένο λοιπόν σε όλους τους φίλους, αλλά και σε όλους τους απανταχού γονείς και παιδιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved