Διάσημοι σεφ εξομολογούνται τι φαγητά δεν τρώνε ποτέ και από πού!
Showbiz

Διάσημοι σεφ εξομολογούνται τι φαγητά δεν τρώνε ποτέ και από πού!

Πολλοί οι διάσημοι σεφ ανά τον κόσμο με πολλούς από αυτούς να είναι άκρως αποκαλυπτικοί κατά καιρούς.

Σε συνεντεύξεις τους επιλέγουν να κάνουν juicy δηλώσεις για να συζητιούνται ενώ αρκετοί από αυτούς έχουν κατά καιρούς μιλήσει για τα φαγητά που δεν τρώνε ποτέ, εξηγώντας μάλιστα και το γιατί!

Φαγητό στο αεροπλάνο

Ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν που δεν βρίσκεται πια εν ζωή, ταξίδευε συνέχεια, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για προσωπικούς. Ο ιδιος όμως δεν έτρωγε ποτέ απολύτως τίποτα στο αεροπλάνο.

«Δεν τρώω ποτέ στο αεροπλάνο. Κανείς, ποτέ, δεν ένιωσε καλύτερα τρώγοντας στον αέρα και πιστεύω πως οι περισσότεροι το κάνουν απλά για να περάσει η ώρα. Εγώ το κάνω αυτό γιατί θέλω να είμαι πραγματικά πεινασμένος όταν φτάνω στον προορισμό μου», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Για το ίδιο μέσο μεταφοράς και το φαγητό του είχε μιλήσει και ο Γκόρντον Ράμσεϊ, ο οποίος ήταν λίγο πιο σκληρός λέγοντας ότι συνήθως είναι απαίσιο, μισό-μαγειρευμένο και βρώμικο. Επίσης, τα γεύματα παρασκευάζονται μαζικά, περίπου 12 με 72 ώρες πριν την πτήση, ενώ η συναρμολόγηση του δίσκου με σαλάτες, γλυκά, ψωμάκια, μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες γίνεται στο πάτωμα.

Σούπες

Αν δεν είναι εστιατόριο που εξειδικεύεται στις σούπες, τότε οι σεφ δεν μπαίνουν καν στον κόπο να παραγγείλουν ένα πιάτο που δεν θα προσεχθεί ιδιαίτερα, είχε πει επίσης ο Γκόρντον Ράμσεϊ.

Λάδι τρούφας

Η Μάρθα Στιούαρτ έχει δηλώσει ότι η τρούφα ελάχιστες φορές είναι αυθεντική. Τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένη χημικά, γεγονός που την καθιστά ακατάλληλη για την υγεία.

Ψάρι την Δευτέρα

Στο βιβλίο του, Kitchen Confidential: Adventures In The Culinary Underbelly, ο Άντονι Μπουρντέν έγραφε: ««Ποτέ δεν παραγγέλνω ψάρι τη Δευτέρα, εκτός αν τρώω σε ένα εστιατόριο τεσσάρων αστέρων όπου ξέρω ότι αγοράζουν τα ψάρια τους απευθείας από την πηγή. Τα περισσότερα ψάρια στα εστιατόρια είναι τεσσάρων έως πέντε ημερών!».


Στρείδια

«Αν τα χειριστούν και τα αποθηκεύσουν λάθος, τότε τα στρείδια μπορούν να σε σκοτώσουν», υποστηρίζει πασίγνωστος σεφ.

Ψωμί

Δεν θα δείτε ποτέ έναν σεφ να δοκιμάζει το ψωμί. Και αυτό γιατί γνωρίζουν ότι μπορεί να κατεψυγμένο, μπορεί να είναι ξαναζεσταμένο, μπορεί να είναι αυτό που περίσσεψε από το τραπέζι κάποιου άλλου πελάτη. .


Ροφήματα με γάλα

Τα ροφήματα με γάλα που παραγγέλνει ο κόσμος είναι ελάχιστα, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου. Αυτό το μισοχρησιμοποιημένο κουτάκι στο πίσω μέρος του μπαρ ενός καταστήματος, μπορεί να παραμένει έτσι για αρκετές ώρες ή ακόμα και για μέρες.

Βαρελίσια μπύρα

Σχεδόν κανείς δεν πλένει το βαρέλι στο οποίο τοποθετείται η μπύρα, κάτι που επιτρέπει κάποιες φορές την εμφάνιση βακτηρίων ή κάποιου μύκητα στο εσωτερικό του.

Κοτόπουλο

Ο Ryan Ososky, λέει ότι το μόνο πιάτο που δεν θα ζητήσει ποτέ σε ένα εστιατόριο είναι το κοτόπουλο.
«Θα παραγγείλω σχεδόν τα πάντα όταν βγω έξω αλλά ποτέ κοτόπουλο γιατί τείνει να είναι υπερβολικά ψημένο. Άσε που ένα λάθος στο ψήσιμο μπορεί να είναι και βλαβερό για την υγεία σου», λέει χαρακτηριστικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved