Θεοφανία Παπαθωμά: «Για να περάσεις από τον έρωτα στην αγάπη είναι μια δύσκολη διαδρομή»
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: «Για να περάσεις από τον έρωτα στην αγάπη είναι μια δύσκολη διαδρομή»

Μαύρο ρόδο: Η Θεοφανία Παπαθωμά, κάτοικος πλέον Γερακιανής, έχει σηκώσει τα μανίκια και προσπαθεί να ανακαλύψει τι κρύβει ο Λευτέρης πίσω από την πλάτη της και αν η Ελισάβετ θα λάβει επιτέλους την κουρά της.

Την ίδια στιγμή, διαβάζει με μανία για το μεταπτυχιακό της στο Συγκριτικό Δίκαιο που κάνει στη Νομική Σχολή Αθηνών.

  • Τελικά η (τηλεοπτική) ιστορία επαναλαμβάνεται! Το ευρύ κοινό σάς έμαθε μέσα από τον τηλεοπτικό σας έρωτα για τον πατέρα Ιωάννη στο «Άγγιγμα ψυχής» και τώρα πρωταγωνιστείτε σε ένα σίριαλ αντίστοιχου περιεχομένου...

«Είδατε; Τελικά έχει ο καιρός γυρίσματα που λέμε. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή την πολύ ωραία δουλειά που μάλιστα περιστοιχίζεται από εξαιρετικούς συνεργάτες. Το “Μαύρο ρόδο" είναι μια δουλειά που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και μεράκι».

  • Εξίσου πετυχημένα και τα δύο σίριαλ. Γιατί, αλήθεια, θεωρείτε πως το κοινό δείχνει αγάπη σε οτιδήποτε φέρει μια εκκλησιαστική υπόσταση;

«Γιατί υπάρχει κάτι ιερό, κάτι μυστήριο, κάτι καθαρό, κάτι εξαγνισμένο, κάτι απαγορευμένο στην προκειμένη περίπτωση...».

  • Μήπως το τηλεοπτικό κοινό έχει την ανάγκη να απενοχοποιήσει κάποια πράγματα ή θέλει να προβάλλεται η πίστη του;

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για έναν έρωτα και μάλιστα απαγορευμένο, οπότε αυτό είναι ελκυστικό από τη φύση του. Κάθε έρωτας έχει μια γοητεία, πόσω μάλιστα αυτός που δεν μπορεί να εκδηλωθεί.

  • Τι δουλειά έχει όμως μια τόσο έξυπνη γυναίκα όσο είναι η Πολυξένη στη Γερακιανή;

«Έξυπνες γυναίκες υπάρχουν παντού. Και συνήθως λόγω ικανότητας είναι και αυτές που περνάνε τα πιο δύσκολα. Η Πολυξένη, μετά από κάποιες δυσκολίες που είχε στη ζωή της, βρήκε αποκούμπι στον Λευτέρη. Τον παντρεύτηκε και βρήκε τον τρόπο, μέσα από τη δουλειά της αλλά και τη στήριξη του άνδρας της, να μεγαλώσει την κόρη της με αξιοπρέπεια και να συνεχίσει τη ζωή της.

  • Είναι ένα πρότυπο γυναίκας που βλέπετε συχνά γύρω σας; Θα μπορούσε να είναι φίλη σας;

«Σίγουρα υπάρχουν τέτοιες γυναίκες γύρω μας. Φίλη μου δεν νομίζω πως θα μπορούσε να είναι λόγω ανεπαρκούς ηθικής (γέλια). Θα μπορούσα όμως να τη συμβουλέψω αν βρισκόταν στον δρόμο μου και ζητούσε τη βοήθειά μου».

  • Τον Λευτέρη τον αγαπάει πραγματικά ή ήταν μια σανίδα σωτηρίας μετά τα μπλεξίματά της με τον Θέμη Καστρινό;

Ήταν έρωτα απ΄ ότι είπε και η ίδια στην κόρη της, αλλά ο έρωτας όπως ξέρουμε περνάει. Για να περάσεις από τον έρωτα στην αγάπη είναι ένα βήμα δύσκολο και μια δύσκολη διαδρομή», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved