Πένυ Αγοραστού: «Αυτό που εύχομαι κάθε χρόνο είναι να έχω την υγεία μου»
Showbiz

Πένυ Αγοραστού: «Αυτό που εύχομαι κάθε χρόνο είναι να έχω την υγεία μου»

Μετά από χρόνια στο «Έλα στη θέση μου», φέτος, η Πένυ Αγοραστού δηλώνει κάτοικος Γερακιανής και μας συστήνει την Τασούλα, μια κοπέλα συνώνυμη της χαράς της ζωής, που φροντίζει να μαθαίνει τα μυστικά όλων στο «Μαύρο ρόδο».

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια για την Τασούλα;

«Θα ερωτευτεί. Θα της αρέσει ο λάθος άντρας, που θα πληγώσει τον εγωισμό της, αλλά θα το ξεπεράσει γρήγορα με έναν καινούργιο έρωτα, με έναν άνθρωπο τον οποίο ξέρουμε, αλλά προς το παρόν δεν πάει το μυαλό μας. Και θα προσπαθήσει να κρατήσει ένα μεγάλο μυστικό. Μάλιστα, θα τα καταφέρει, παρόλο που πολλοί τη θεωρούν κουτσομπόλα! Εκεί που θέλει, μια χαρά κρατά τα μυστικά και δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Η Τασούλα είναι καλή φίλη, κι αν νιώσει ότι κάτι πρέπει να πει, θα το πει για καλό. Το κάνει για να γλιτώσει κάποιον και όχι για κουτσομπολιό»

Η Τασούλα θα μπλεχτεί στη βασική ιστορία, δηλαδή αυτήν ανάμεσα στην Ελισάβετ και στον Πέτρο;

«Όχι και τόσο, αλλά θα εμπλακεί σε μια άλλη ιστορία στη Γερακιανή, που αφορά τη Γιάννα, τον Σταυρίνο και τα πρόσωπα της ταβέρνας».

Ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε μια χρονιά και να υποδεχτούμε μια καινούργια, με αίσθημα αισιοδοξίας. Τι σχέδια έχετε για τις γιορτές;

«Θα τις περάσω οικογενειακά και με φίλους. Λογικά θα κάνω κι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, πιθανότατα στο Λονδίνο»

Κάνετε ευχές όταν έρχεται μια νέα χρονιά ή δεν έχετε ιδιαίτερες προσδοκίες;

«Δεν έχω συγκεκριμένες, αυτό που εύχομαι κάθε χρόνο είναι να έχω την υγεία μου. Ξέρω ότι ακούγεται κλισέ, αλλά είναι το πιο σημαντικό από όλα, γιατί αν δεν έχεις αυτό, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Στην καραντίνα καταλάβαμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε υγιείς. Και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved