Παπουτσάκη: Το απίθανο live στον Σταυρό του Νότου, οι επώνυμοι φίλοι της και η αποθέωση (exclusive)
Showbiz

Παπουτσάκη: Το απίθανο live στον Σταυρό του Νότου, οι επώνυμοι φίλοι της και η αποθέωση (exclusive)

Μια απολαυστική βραδιά στο Σταυρό του Νότου με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Την έχεις δει στο θεατρικό σανίδι, την έχεις χειροκροτήσει, σε έχει συνεπάρει με τη μοναδικότητα της υποκριτικής της υπόστασης, όμως αυτό που τολμά τη φετινή σεζόν στη μουσική σκηνή είναι το κάτι άλλο κι αν δεν το δεις, τα λόγια είναι «φτωχά» και η περιγραφή μικρή.

Αν ανήκεις κι εσύ σε εκείνη τη μερίδα ανθρώπων που πιστεύουν στους πολυδιάστατους καλλιτέχνες, η εμφάνιση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο Σταυρό του Νότου, θα σου το επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο.

Πιάνει το μικρόφωνο, ερμηνεύει δικά της τραγούδια αλλά και μερικές από τις πιο διαχρονικές Ελληνικές και ξένες επιτυχίες και μεταμορφώνεται ξαφνικά σε ένα πλάσμα αλλιώτικο.

Με ανεξάντλητη ενέργεια πάνω στη σκηνή, επικοινωνιακή με τον κόσμο που δεν σταματά λεπτό να τη χειροκροτά, κάνει χιούμορ, ροκάρει ατέλειωτα, συγκινείται, θυμάται στιγμές της ζωής της και όλα αυτά με ένα μαγικό τρόπο ενώνονται με τη σπουδαία φωνή της και όποιος έχει την τύχη να την ακούσει να τραγουδά ζωντανά, περνά μια από τις πιο όμορφες βραδιές της ζωής του.

Με αυτή την αίσθηση έφυγαν όλοι όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (8-12) από τον Σταυρό του Νότου έχοντας περάσει ένα ονειρεμένο τρίωρο live με τη φωνή της.

Η Κατερίνα κέρδισε το πιο ζεστό χειροκρότημα από όλους όσοι βρέθηκαν εκεί, αποθεώθηκε για τη μοναδική της εμφάνιση και οι λόγοι ήταν πολλοί.

Υποδέχτηκε στον Σταυρό του Νότου τους επώνυμους φίλους της, ανάμεσα σε αυτούς τη Σοφία Παυλίδου, τη Θωμαΐδα Ανδρούτσου, σχεδόν όλο το καστ της σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια» και φυσικά τον κόσμο που ήθελε να απολαύσει μαζί της μια βραδιά γεμάτη μουσική!

Μας τα είπε πολύ όμορφα τραγουδιστά, μας γέμισε ωραία συναισθήματα και μας άφησε να την ακολουθήσουμε στο δικό της μουσικό ταξίδι που είναι γεμάτο βιώματα, στίχους που μιλάνε στην ψυχή της με ένα βλέμμα που σε καθηλώνει!

Την ερχόμενη Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου μας δίνει ξανά ραντεβού σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη. Τραγούδια δικά της, τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό μυρωδιές από τα παλιά αλλά και μελωδίες του σήμερα.

Όλα αυτά «πειραγμένα» με αγάπη και κέφι, από εμπνευσμένους μουσικούς με γούστο, σκέρτσο και φινέτσα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved